Strojevi i uređaji

(256 proizvoda)

Potreban ti je za rad u kući ili za profesionalan posao pneumatski alat, aparat za varenje ili možda kompresor? Provjeri kategoriju Mašine i uređaji i prije kupovine međusobno usporedi razne uređaje!

U ponudi mašina i uređaja možeš pronaći sve od agregata i generatora, građevinskih mašina i industrijskih grijača i usisivača do kompresora, pneumatskog alata i nastavaka, kao i aparata za varenje.

Agregati i generatori ti daju snagu napajanja električnom energijom u slučaju nestanka ili ukoliko se nalaziš na mjestima gdje nema struje, kao što je vikendica za odmor. U ponudi su ti rekreativni, polu-profesionalni, profesionalni i kućni, a izbor zavisi od namjene.

Među građevinskim mašinama možeš pronaći bagere, valjke, miješalice, freze i ostale mašine. Industrijski grijači predstavljaju odlično rješenje za brzo zagrijavanje prostorija. Oni su pogodni za objekte različitih veličina i sprečavaju oštećenja uslijed mraza.

Industrijski usisivači ti omogućavaju mokro i suho usisavanje podruma, garaža, radionica i drugih prostorija. Opremljeni su snažnim motorom i velikom posudom za sakupljanje. Posao možeš olakšati tako što ćeš izabrati onaj sa priručnom ručkom i kotačima, koji ti omogućavaju jednostavno prenošenje uređaja.

Kompresori su podijeljeni na one prostorne ili potisne i turbinske ili protočne kompresore. Prostorni sa dalje dijele na rotacijske, membranske i klipne, koji su najpopularniji. U ponudi pneumatskog alata možeš pronaći pneumatske udarne ključeve, brusilice i brusilice, pneumatske sjekače i čistače, kao i specijalne pneumatske alate.

Aparati za varenje se dijele na prijenosne i statične aparate, a namijenjeni su varenju konstrukcija i nehrđajućeg čelika sa obloženom elektrodom. Posebno su pogodni za poslove montaže, rad na gradilištima i u radionicama. Pored samog aparata za varenje u kompletu dobiješ i još jedan kabel sa držačem za elektrode, kabel za uzemljenje, masku za varenje, četku za čišćenje varova i druge dodatke.

Prikaži više
256 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
U većini gospodarskih poduzeća trebamo strojeve i alate koji sami u većini slučajeva nisu dovoljni pa za rad i uspješ...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka