Potraži među prikazanim proizvodima

Gramofoni

(3 proizvoda)

Obožavaš staru glazbu, pogotovo kad ju slušaš na gramofonskim pločama? Nemoj misliti da se radi o tehnologiji koje je odavno zastarjela jer su gramofoni ponovno pravi hit i predmet brojnih tehnoloških poboljšanja. Upravo zato, prije kupnje pogledaj šaroliku ponudu uređaja različitih proizvođača i time si olakšaj odluku.

Današnji su gramofoni moderni uređaji jer ne samo da možeš birati među modelima koji, osim gramofonskih ploča, reproduciraju i CD-e i MP3 datoteke, nego i podupiru USB tehnologiju i memorijske kartice.

Preko USB priključka moguće je gramofon povezati s kompjuterom gdje ćeš moći uređivati pjesme koje si prethodno slušao. U usporedbi s gramofonima koje smo poznavali nekoć, današnji su gramofoni korisniji jer za razliku od »starih« osim osnovnog zadatka reprodukcije gramofonskih ploča izvršavaju i brojne druge zadatke. Osim već spomenute mogućnosti reprodukcije suvremenih CD-a, neki gramofoni mogu pjesme reproducirane s gramofonskih ploča pretvoriti u MP3 datoteke. Time ćeš možda zaboravljenu glazbu prebaciti u suvremeni oblik i nekako ju prizvati iz prošlosti u sadašnjost. Osim toga, noviji gramofoni mogu i spremati datoteke te su kompatibilni s audio / video prijamnicima.

Na odluku o kupnji osim tehničkih kapaciteta utječe i vanjski izgled odnosno dizajn gramofona. Ako si ljubitelj originalnih gramofona, na raspolaganju su ti brojni, doduše moderni gramofoni, ali sa svim klasičnim prednostima. U suprotnom, možeš kupiti moderan i tehnološki razvijen player gramofonskih ploča.

više
Savjeti 0
® 2023 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka