Auto radio

Tvoj ti stari radio dosađuje i trebaš novoga? Ukoliko obožavaš kvalitetnu glazbu, brzim napretkom auto-akustične tehnologije imaš priliku čuti kvalitetnu glazbu u posve novoj dimenziji. Još prije kupovine, pregledaj široku ponudu različitih radija za auto te se pobrini da kupiš pravi.

Naći ćeš radija raznih proizvođača koji nude različite modele s naprednom dodatnom opremom. Kako su kazete već odavno izumrle, tako polako izumiru i CD-i pa današnji automobilski radiji nude više mogućnosti puštanja glazbe. Odabrati možeš radija koji imaju razne ulaze, od AUX priključka i USB ulaza, do memorijskih kartica i iPod odnosno iPhone upravljanja. Po potrebi se možeš odlučiti na autoradio s daljinskim upravljanjem ili možda radio koji nudi čitanje DVD-a ili podržava format MP3. S obzirom na snagu u vatima možeš birati između više kategorija.

Autoradio predstavlja srce akustičnog sistema te je zato potrebno obratiti pozornost na kvalitetu i cijenu. Najpopularniji su modeli koji čitaju MP3 datoteke te su opremljeni USB i AUX ulazom, a oni skuplji modeli podržavaju bluetooth tehnologiju, zaslon u boji i čitanje DVD-a.

Prije kupovine pogledaj je li radio univerzalan za sva vozila jer su neki autoradiji kompatibilni samo s određenim tipovima i modelima automobila.

više
Savjeti 0
Cijena
MIN MAX

Brand

Bluetooth

Veličina radija

DAB prijemnik

Povezivanje s pametnim telefonom

MP3 reprodukcija

Ulazi (USB / memorijske kartice / AUX)

Boja

Bluetooth

MP3 reprodukcija

Ekran u boji

Daljinski upravljač

DVD reprodukcija

Snaga (W)

Vrsta LCD ekrana

Veličina LCD ekrana

WMA reprodukcija

® 2023 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka