Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brzina snimanja videa (u fps)

Mikrofon

Fotografiranje

Povezivanje

Broj točaka za fotografiranje (u mil)

MIN MAX

Web kamere

(50 proizvoda)

Želiš li mahnuti prijatelju na drugom kraju svijeta ili se virtualno priključiti sastanku? U tom slučaju definitivno trebaš web kameru, pa prije kupnje iste ne zaboravi provjeriti široku ponudu.

Web kameru je jednostavno postaviti na monitor računala, a možeš odabrati razne modele priznatih proizvođača kao što su Logitech, Trust, Genius, Samsung i ostali. Neke kamere imaju ugrađeni mikrofon, a druge pak omogućuju fotografiranje. S računalom su povezane preko USB-a, a mogu biti i bežične. Razlikuju se i po rezoluciji, što je veća rezolucija, to je bolja i kvaliteta slike.

Možeš se odlučiti za razne modele koji se razlikuju po kvaliteti i po cijeni. Kod kupovine jeftinijih web kamera kvaliteta nije najbolja pa tijekom razgovora može doći do smetnji i prekidanja u prijenosu slike, dok one skuplje nude dodatne mogućnosti korištenja kao što su fotografiranje, osvjetljenje u tamnim prostorima, autofokus s kojim objekt snimanja možeš približiti i sačuvati kvalitetu slike, te brzo i jednostavno postavljanje videa na YouTube, Facebook ili drugdje.

Ako već imaš mikrofon, onda možeš izabrati kameru bez njega, a možeš ju koristiti i za video chat. Vrlo je važno da kamera ima što veću rezoluciju te da omogućuje prijenos što više sličica u jednoj sekundi, što će omogućiti bolju vidljivost slike i na drugom monitoru.

Prikaži više
Savjeti 0
50 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka