Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Digitalni playeri

(1 proizvod)

Želiš imati najbolje opremljen sistem kućnog kina te si time zagarantirati što kvalitetnije gledanje različitih sadržaja? Digitalni player je jedan od bitnih elemenata u lancu takvih proizvoda, zato pozorno pogledaj šaroliku ponudu koja će te odvesti k pouzdanoj kupnji.

Možeš birati među brojnim različitim medijskim i multimedijskim playerima koji će ti nuditi različite usluge, neki naprednije i brojnije, neki manje. Kvaliteta je uvjetovana cijenom, a tvoje ti potrebe govore kojeg izabrati.

Osnovne funkcije digitalnih playera su tvrdi disk, potpora različitih formata (od modela do modela) te različiti priključci od kojih su najčešći USB i HDMI kabel. Video podatke tako preko USB uređaja spremiš na tvrdi disk playera i pobrineš da su ti uvijek na raspolaganju. Veličina tvrdog diska se među modelima naravno razlikuje.

Brojni noviji digitalni playeri koji su ti trenutno na raspolaganju podupiru također wi-fi tehonologiju koja omogućuje pristup internetu preko televizije. Radi se o mrežnih playerima koji su u današnjem vremenu postali vruća roba jer je funkcija pristupa internetu skoro pa nužnost u životu prosječnog pojedinca.

Ako i tebi pristup internetu po načelu »bilo gdje i bilo kada« predstavlja bitnu stvar, moraš paziti da izabereš player koji podupire tu funkciju te ti s tim omogućuje pristup internetu preko televizije. Prije kupnje pogledaj koje audio i video formate određeni player podupire jer bi ti se u suprotnom moglo dogoditi da naletiš na sadržaje koje nećeš moći gledati.

više
Savjeti 0
1 proizvod
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
® 2023 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka