Alati za vrt i okućnicu

(64 proizvoda)

Uređen vrt zahtjeva mnogo rada, a izbor pravog alata mnogim ljudima predstavlja pravu noćnu moru. Da bi sebi pojednostavio izbor, ispod pogledaj kompletnu ponudu alata za vrt i okućnicu, prije nego što se odlučiš za kupovinu. Među sobom usporedi različite modele, brandove i cijene, pa pronađi najbolje za sebe!

U ponudi alata za vrt i okućnicu su ti na raspolaganju grablje, krampovi, lopate, motike, ručne pile i škare, sjekire, vile i ostali vrtni alat – ukratko, sve što ti je potrebno za besprijekorno uređenje okućnice. Kada se radi sa granama drveća tu ti u pomoć priskaču vrtne škare sa preciznim rezačem, klasične škare za grane ili teleskopske škare sa podesivim uglom rezanja. U ponudi su ti i škare za živicu ili škare za orezivanje travnatih površina. Bez obzira na vrstu ručnih škara koje biraš, pazi, da su jednostavne za upotrebu i izdržljive. Ručka treba biti ergonomski oblikovana radi udobnosti tokom rada, a važno je i da se biljke ne lijepe za oštrice.

Za teže poslove do izražaja dolaze sjekire, čija je ponuda veoma raznovrsna. Tako imaš u ponudi sjekire za trske ili cijepanje. Obe imaju drške različitih dužina, a mnoge od njih su sa protu kliznim premazom. Drške mogu biti napravljene od drveta ili plastike. U vrtnim poslovima uvijek dobro dođe ručna pila. Izaberi kompaktnu i laganu ručku i kromiran luk, a provjeri i mogućnost nastavka za različite položaje.

Za uređen vrt je od presudnog značaja motika, a prije kupovine razmisli, za koje namjene je planiraš koristiti. Razlikuju se u nastavku, jer su neke pogodnije za okopavanje krumpira, a druge za raskopavanje i prozračivanje zemlje. Za ručne vrtne poslove ne zaboravi na grablje, vile i lopate.

Među ostalom opremom za vrt i okućnicu možeš pronaći i lopatice, plugove i kultivatore, klinove za sadnju, grablje, metle i metlice, kao i berače voća.

Prikaži više
64 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Ljuti li vas kad želite nešto sami uraditi, ali nemate odgovarajući alat za to? Posuđujete li ručni alat i odugovlači...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka