Alati za vrt i okućnicu

Uređen vrt zahtjeva mnogo rada, a izbor pravog alata mnogim ljudima predstavlja pravu noćnu moru. Da bi sebi pojednostavio izbor, ispod pogledaj kompletnu ponudu alata za vrt i okućnicu, prije nego što se odlučiš za kupovinu. Među sobom usporedi različite modele, brandove i cijene, pa pronađi najbolje za sebe!

U ponudi alata za vrt i okućnicu su ti na raspolaganju grablje, krampovi, lopate, motike, ručne pile i škare, sjekire, vile i ostali vrtni alat – ukratko, sve što ti je potrebno za besprijekorno uređenje okućnice. Kada se radi sa granama drveća tu ti u pomoć priskaču vrtne škare sa preciznim rezačem, klasične škare za grane ili teleskopske škare sa podesivim uglom rezanja. U ponudi su ti i škare za živicu ili škare za orezivanje travnatih površina. Bez obzira na vrstu ručnih škara koje biraš, pazi, da su jednostavne za upotrebu i izdržljive. Ručka treba biti ergonomski oblikovana radi udobnosti tokom rada, a važno je i da se biljke ne lijepe za oštrice.

Za teže poslove do izražaja dolaze sjekire, čija je ponuda veoma raznovrsna. Tako imaš u ponudi sjekire za trske ili cijepanje. Obe imaju drške različitih dužina, a mnoge od njih su sa protu kliznim premazom. Drške mogu biti napravljene od drveta ili plastike. U vrtnim poslovima uvijek dobro dođe ručna pila. Izaberi kompaktnu i laganu ručku i kromiran luk, a provjeri i mogućnost nastavka za različite položaje.

Za uređen vrt je od presudnog značaja motika, a prije kupovine razmisli, za koje namjene je planiraš koristiti. Razlikuju se u nastavku, jer su neke pogodnije za okopavanje krumpira, a druge za raskopavanje i prozračivanje zemlje. Za ručne vrtne poslove ne zaboravi na grablje, vile i lopate.

Među ostalom opremom za vrt i okućnicu možeš pronaći i lopatice, plugove i kultivatore, klinove za sadnju, grablje, metle i metlice, kao i berače voća.

više

Savjeti kod kupovine

Ručni alat neka uvijek bude pri ruci

Ljuti li vas kad želite nešto sami uraditi, ali nemate odgovarajući alat za to? Posuđujete li ručni alat ...

Prikaži sve savjete za kupovinu
75 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)
® 2023 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka