Arhiviranje

(33 proizvoda)

Pitaš se kako se uhvatiti u koštac s brdom dokumenata u uredu ili kod kuće? Arhiviranje zahtijeva urednost, preglednost, red i učinkovitu organizaciju pa zato prije kupnje provjeri s čime si sve možeš pomoći riješiti taj neugodan zadatak. Izaberi primjereno pomagalo za spremanje dokumenata.

Za arhiviranje dokumenata na raspolaganju su PVC ili kartonske mape s metalnim stezaljkama, klasične kartonske mape te mape sa sistemom za zatvaranje na gumb. Naći ćeš i mape sa metalnom stezaljkom, kataloške mape s 12 odjeljaka ili tanke mape različitih dimenzija od kojih je najviše njih namijenjeno spremanju listova A4 formata. Možeš potražiti i specifične proizvode kao što su mape za herbarij od lakiranog kartona ili transparentne mape koje su otvorene s gornje i desne strane. Od kompaktnijih materijala napravljene su kutije za odlaganje, torbice sa sistemom harmonike te kartonske mape s ručkom. Na izbor imate i kartonske pregrade za bolju organizaciju unutar mape.

Idealno pomagalo za arhiviranje su registratori. Možeš birati između registratora u kutiji ili samostojećih registratora, a većina ih je opremljena sa rupom na stražnjoj strani koja će vam olakšati izvlačenje registratora sa police. Određeni registratori na stražnjoj strani imaju i etiketu što je posebno praktično u slučaju da često mijenjate sadržaj registratora. Neki su dodatno zaštićeni folijom koji štiti od vlage.

Među proizvodima naći ćete i pregrade i kutije različitih boja i dimenzija sa različitim brojem pregrada. Neki su prozirni pa tako omogućuju dodatnu preglednost. Možeš potražiti i pregrade za spremanje, čvrste kartonske arhivske kutije za jedan ili više registratora, otvorene ili zatvorene kutije za kartice i kartonske kutije za uništavač dokumenata. Za bolju organizaciju preporučeni su i plastični stalci za prospekte, metalni stalci za dokumente i zidne pregrade te metalni viseći stalci za mape.

Pri izboru pribora za arhiviranje najprije razmislite o prirodi svog posla i na temelju toga potraži te proizvode koji će najviše olakšati svakodnevno arhiviranje dopisa i dokumenata.

Prikaži više
Savjeti 0
33 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka