Svjetlosni efekti (light show)

(100 proizvoda)

Želiš stvoriti posebni doživljaj? Svjetlosni efekti su jedan od načina, a njihova uloga nije ni izdaleka zanemariva. Na koncertima su, zajedno s dobrim ozvučenjem, svjetlosni efekti glavni način podizanja raspoloženja. Njihova energija oživi cijeli nastup, zato i ti pogledaj zanimljivu ponudu različitih dijelova takve opreme i olakšaj odluku o kupnji.

»Light show«, kako ga rado zovemo, sastoji se iz različitih dijelova opreme, na raspolaganju su ti reflektori, svjetla, žarulje, dimni efekti i kontroleri.

Reflektori su veća svjetla u kojima su jače žarulje, obično led diode, kao dio svjetlosnih efekata koji se često pomiču čime promijene atmosferu koncerta ili kluba pa su i danas neophodni dio koncerata i nastupa.

Svjetla su obično različitih boja i oblika, često se vrte ili bljeskaju, no slabije su od reflektora. Žarulja predstavlja izvor svjetlosti i namještena je u reflektor ili svijetlo. Postoje različite vrste boja žarulja, razlikuju se i po jačini.

I dimni efekti su čest način poboljšanja različitih događaja. Njihova je temeljna uloga je stvaranje čim veće količine dima odnosno magle koja ne smije biti štetna zdravlju. Takvi uređaji postoje u različitim dimenzijama i s različitim kapacitetima.

Možeš birati među brojnim kontrolerima s kojima ćeš kontrolirati svjetlosne efekte.

Negativna strana nekih dimnih efekata je ispust neugodnih mirisa, zato prije kupnje provjeri kako je s tim što se tiče tvog uređaja. Moguća je i kupnja tekućine koja će neugodne mirise odstraniti. Pri kupnji žaruljica pazi da su pravilnog tipa i dimenzija te s tim primjerena za u svjetlo odnosno reflektor.

Prikaži više
Savjeti 0
100 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka