Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Boja

CD

(6 proizvoda)

I ti se ubrajaš u gorljive sakupljače CD diskova? CD diskovi predstavljaju nasljednike LP (vinilnih) ili gramofonskih ploča i od njih se razlikuju prema načinu analognog/digitalnog zapisa. CD disk je optički medij kojeg su na početku razvile firme Sony i Philips, a upotreba medija je postala nezaobilazni standard proteklih 20 godina. Na CD disk je moguće zapisati od 74 do 90 minuta zvučnog zapisa, ovisno o kapacitetu diska koji se mjeri u MB. CD disk je svojom pojavom zamijenio vinile odnosno gramofonske ploče.

Obično posežeš za točno određenim glazbenim žanrom ili radije eksperimentiraš i odabireš glazbu s obzirom na trenutno raspoloženje, društvo ili mjesto slušanja? Malo živahnija glazba je primjerena za sportsko natjecanje, organizaciju zabavnih događanja i one trenutke u kojima se želiš napuniti pozitivnom energijom. Suprotno tome, u trenutcima u kojima želiš mir, ili romantiku, ili prije spavanja radi odabireš laganu glazbu koja će opustiti tvoje tijelo i misli. Često ti se čini da na internetu ne možeš tako lako naći CD-ove svog omiljenog benda? Bez brige, mnogi se često suočavaju s takvim problemima i baš zato smo na Jeftinije.hr pripremili bogati izbor različitih glazbenih žanrova iz različitih web trgovina.

Među ponudom možeš naći energičnu rock ili metal glazbu, plesnu disco glazbu ili odabrati nešto iz alternativnog ili new age žanra. Ako voliš lake note i popularnu glazbu, predlažemo ti da provjeriš CD-ove pop glazbe, trenutno jako popularne latino glazbe ili za CD-om energičnog hip-hop žanra. Naravno da nismo zaboravili ni na obožavatelje domaće glazbe, narodno zabavne glazbe ili na umjetničke jazz, blues ili gospel obožavatelje. Prije svake kupovine pregledaj bogatu ponudu CD diskova, filtriraj ih s obzirom na žanr, popularnost ili s obzirom na cijenu i izaberi najbolji mogući proizvod.

Prikaži više
Savjeti 0
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka