Graditeljstvo

(4129 proizvoda)

Preuređuješ svoj dom pa si u potrazi za najprikladnijim i najboljim materijalima? Kvaliteta je svakako prioritet, jer nitko ne želi površno i nekvalitetno sagrađen dom! Prije kupnje provjeri široku ponudu proizvoda za montažu i graditeljstvo te si tako olakšaj odluku.

Na izbor imaš proizvode koji se brinu o vizualnom izgledu tvoje kuće i one koji ispunjavaju osnovne zahtjeve gradnje. Prvi su različite boje, lakovi, keramičke pločice, drvo i proizvodi od drveta, a u drugu kategoriju mogu se svrstati građevinski i elektro materijal, ljepila i brtvila i materijala za vodovod i kanalizaciju.

Samo pravi izbor boja i lakova čini sobu toplom i ugodnom za boravak. Postoje boje za farbanje zidova, fasadne boje i lakovi za drvo. Boje za zid možeš međusobno miješati, a boje za fasadu su osjetljivije stoga prilikom rukovanja sa njima posavjetuj se sa stručnjakom. Lak za drvo ima uglavnom zaštitnu funkciju, jer proizvode od drva štiti od propadanja.

Keramičke pločice su prvenstveno namijenjene za kuhinjske površine i kupaonice, prostoru daju posebnu energiju. Isto tako, proizvodi od drveta, kao što su laminat, police i zidne obloge, ako su pravilno postavljeni, prostoru pružaju toplinu.

S druge strane, u ponudi je širok spektar građevinskog i elektro materijala. U prvom slučaju, na primjer, cement, mort i žbuka, koji u kombinaciji s različitim brtvilima, ljepilima i kitovima omogućavaju fizičko postojanje kuće. Električni materijal sastavljen od različitih utičnica, prekidača, električnih ormara i svih drugih naprava omogućuju opskrbu s električnom energijom.

Vodovod i odvodnja su prije svega razne cijevi (alumplast, alkaten ...), koje omogućavaju normalnu opskrbu kućanstava vodom.

Da bi se osigurala kvaliteta u izgradnji važno je slijediti pravila, jer štednja s bilo kojim materijalom znači manju kvalitetu i time smanjenu udobnost i sigurnost u tvom domu.

Prikaži više
4129 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Ljepila, sredstva za brtvljenje, kit, gips smjese su s kojima možete obaviti manje popravke u kući. Na izbor imate ve...
Kažu da će boja i lakovi prostor učiniti ljepšim, ali to je istina samo ako se dobro oboji prostor. Kvalitetne boje i...
Stare i istrošene električne instalacije mogu biti i opasne. Najčešće su baš stare i istrošene električne instalacije...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka