Toneri

(613 proizvoda)

Sigurno ne želite ostati bez tonera upravo u trenutku kad printate neki vrlo važan dokument! Kupnja tonera za laserski printer upravo zbog svoje dugotrajnosti smanjuje mogućnost nestanka boje za printanje.

Prije same kupovine dobro se informirajte o modelu svog printera i onda pogledajte što se sve nudi na tržištu.

U kategoriji tonera među najpopularnijim brandovima su InkPrint, Xerox, HP, Lexmark i Canon, od kojih možete izabrati one u boji ili crne. S jednim crnim tonerom možete ispisati oko 2.000 stranica dok sa tonerom u boji malo manje. Njegov životni vijek (ili trajnost) je gotovo neograničen, jer može izdržati nekoliko godina, pri čemu je najvažnije obratiti pozornost da ne stoji na vlažnom mjestu jer se onda prah u njemu zalijepi. Zato ga je bitno dobro protresti prije umetanja u printer.

Toneri kod laserskih printera su najveći od svih zamjenskih tinti i tonera. Najveća razlika s obzirom na ostale tonere i tinte je u tome što su oni najprikladniji za naprednije korisnike i one koji printaju u velikim količinama. Oni se koriste za ispis s laserskim pisačima, stoga se njihova kupnja preporuča onima koji printaju na većem formatu ili fotokopiraju. Možete birati između originalnih i zamjenskih tonera.

Kako radi toner? Laserski printer uz pomoć lasera boja prah na papir koji se nalazi u posebnom spremniku, toneru. Oni se uglavnom koriste u poslovnom svijetu, jer se u kućanstvima ne printa u tako velikim količinama. Važna značajka tonera je da se oni mogu nadopuniti (nova boja u prahu se stavi u spremnik), pri čemu se kvaliteta ispisa značajno ne smanjuje, budući da je jamstvo kod tonera u velikom slučaju neograničeno.

Prikaži više
Savjeti 0
613 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka