Erotska kozmetika

(55 proizvoda)

Tražiš zavodljivi poklon za sebe ili svog partnera? Predaj se opojnim masažama i razmazi se seksi kozmetikom ili pokloni komu od bližnjih nešto što će među plahte unijeti više senzualnosti.

Prije izbora svog najdražeg mirisa ili okusa pregledaj šaroliku ponudu i pobrini se da ti bude još bolje u intimnim trenucima.

U kategoriji Erotska kozmetika naći ćeš sve od parfema, mirisa, proizvoda za njegu tijela, erotskih stimulatora i masažnih ulja pa do kondoma, lubrikanata i erotskog nakita, piercinga i drugih sličnih proizvoda.

Za zdrav seksualni život bitna je redovna intimna njega koja će istovremeno dovesti do većih užitaka, a s različitim proizvodima za njegu spolnost je još više bezbrižna.

Svog dragog možeš baciti na koljena kapljicom erotskog parfema ili povećati svoj spolni nagon, a s pomoći erotskih simulatora ćeš se pobrinuti za veću razigranost za vrijeme spolnog odnosa. Popularne su takozvane španjolske mušice različitih okusa koje pomiješamo s pićem, različite kreme za povećanje spolne želje i erekcije te parfemi sa feromonima za muškarce i žene koje nanesemo na tijelo.

Seksi igrice nisu preporučene bez zaštite, zato provjeri šaroliku ponudu kondoma koji štite od trudnoće i bolesti, a mogu i povećati užitak. Različitih su boja i okusa, od lateksa ili plastične mase, a površina je glatka ili rebrasta.

Za smanjivanje trenja tokom spolnog odnosa postoje lubrikanti koji su posebno popularni za vrijeme predigre ili za vrijeme samog spolnog čina. Predstavljaju neophodan dodatak kad se koriste erotske igračke i odlično su rješenje ženama koje imaju problema sa suhom rodnicom.

Nakon napornog dana možeš si priuštiti odmor u obliku masaže. Izaberi masažno ulje ugodnog mirisa koje se lijepo razmazuje i osigurava meku kožu. Osim relaksacije, ulja su i odličan dodatak za oživljavanje spolnosti jer predigra s masažom vodi ka zadovoljstvu oba partnera. Rutinu aktivnosti u krevetu možeš promijeniti erotskim nakitom, slikama na tijelu ili piercingom. Kratkoročne tetovaže, seksi ogrlice, ukrasi i boje za tijelo su većinom namijenjeni pripadnicama ženskog spola, no vode ka uzajamnom užitku.

Prikaži više
Savjeti 0
55 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka