Blagovaonica

(99 proizvoda)

Obnavljaš blagovaonicu ali ne znaš šta izabrati? Možda si u potrazi za pojedinačnim elementima za ručanje i ne možeš se snaći u cijeloj ponudi. Kupovinu olakšaj tako što ćeš prvo provjeriti različite proizvode i proizvođače, međusobno ih usporediti i izabrati najbolju ponudu.

U kategoriji Blagovaonice možeš pronaći sve od barskih stolova i stolica, garnitura za ručanje do ponude blagovaonskih stolova i stolica.

Blagovaonske garniture su sastavljene od stolova i stolica ili klupa. U ponudi su ti stolovi različitih dimenzija i raznovrsnih materijala. Najčešći su drvo i staklo, a u ponudi je i metal. Također, modeli se razlikuju po obliku – na izboru su ti stolovi tradicionalnih ili modernih dizajna, kvadratni, pravokutni, ovalni ili okrugli sa različitim podnožnim sistemom. Kvadratni stolovi su pogodni prije svega za kvadratne oblike prostorija, odnosno izdužene prostorije. Za manje kuhinje ili blagovaonice su pogodniji okrugli stolovi za kojima može sjediti više osoba.

Kuhinjski, odnosno blagovaonski stolovi su izuzetno važni komadi namještaja, jer ih koristiš više puta dnevno, pa zbog toga im trebaš posvetiti veću pažnju prilikom odabira. Nekada je važilo da se blagovaonski stolovi i stolice moraju uklapati, ali to više nije slučaj – dovoljno je da se poklapaju stilski. Među blagovaonskim stolicama u ponudi su ti klasične ili barske, koje izgledaju odlično sa kuhinjskim pultom. Vrlo je zanimljiv izbor barskih stolica, jer u kuhinju unosi svježinu i modernost. Neke su okretne, druge imaju četveronožni sistem, a mogu biti sa naslonom ili bez. Odlikuju se elegancijom i predivnim bojama, koje oživljavaju cielokupnu kuhinju. Klasične stolice najbolje idu uz blagovaonski stol, ali možeš ih koristiti i u drugim unutrašnjim ili vanjskim prostorijama. Pri izboru stolica, na prvom mjestu moraš odlučiti, koliko osoba će često sjediti za stolom, kao i koliko njih će sjediti za stolom u slučaju posjete. Važne karakteristike su i tapeciranost i udoban materijal, kao i prenosivost.

Prikaži više
Savjeti 0
99 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka