Dodaci prehrani

(671 proizvod)

Često posežemo za različitim dodacima prehrani jer želimo poboljšati zdravlje, zaštititi se od različitih bolesti ili želimo uživati u koncentriranim hranjivim tvarima kao dodatku uobičajenoj. I ti tražiš kvalitetni dodatak prehrani, ali ne znaš što točno odabrati ili kupuješ točno određeni dodatak prehrani pa želiš prije kupovine provjeriti njegov sastav? Prije odabira određenog proizvoda pregledaj široku ponudu različitih dodataka prehrani i pojednostavi odluku.

Među najčešćim skupinama dodatka prehrani ubrajamo antioksidante, adaptogene, stimulatore imuniteta, vitamine, minerale, probiotike, pripravke za mršavljenje i druge dodatke. Na raspolaganju su u obliku kapsula, praška, sirupa, napitaka i tableta. Često posežemo za dodacima u obliku antioksidanta koji sprječavaju apsorpciju slobodnih radikala. Tim načinom štite se stanice od oštećenja i okrepljujemo imunitet.

Posebna vrsta dodataka prehrani su različiti pripravci za mršavljenje koji pomažu izgubiti tjelesnu težinu i oblikovati tijelo, odnosno potiču sagorijevanje masnoće i smanjuju apetit. Uz njihovu pomoć možemo potaknuti brži gubitak masnoće, ali svakako treba imati na umu da se kilogrami ne mogu izgubiti bez uravnotežene prehrane i tjelovježbe.

Iako konzumacija dodataka prehrani pozitivno utječe na čovjekov organizam, pri konzumaciji treba poštivati nekoliko osnovnih pravila. Bilo koji dodatak prehrani treba uzimati u točno preporučenim količinama, previše bilo kojih dodataka šteti tijelu. U slučaju uzimanja lijekova obavezno treba provjeriti da su izabrani dodaci prehrani u skladu s njima. Prije kupovine dodataka prehrani svakako provjeri da se radi o kvalitetnom proizvodu, posebno ako ga planiraš kombinirati s drugim dodacima i/ili lijekovima pa se svakako posavjetuj s liječnikom ili ljekarnikom. Svakako ti preporučujemo da izabereš kvalitetne dodatke čak i ako to znači malo višu cijenu.

Prikaži više
Savjeti 0
671 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka