Ručni satovi

(547 proizvoda)

Mnogo korisnika gleda na ručni sat kao na neizostavan dodatak bez kojega ne izlaze iz kuće. Ako ste i vi jedan od njih, onda vam je odabir ručnog sata važan i vrijedan zadatak. Sat mnogo govori o osobnosti vlasnika, a osim toga važan je i kao modni detalj. Odabir ručnog sata ne muči isključivo one koji će ga nositi jer su ručni satovi predmet koji se rado poklanjaju, posebno za neku od važnijih životnih prilika. Kako bi vam odabir bio lakši, prije kupovine pogledajte zanimljivu ponudu ručnih satova.

Ručne satove možete birati s obzirom na njihov izgled, namjenu ( radi li se o sportskom ili klasičnom satu), materijal od kojeg su napravljeni te, naravno, s obzirom na cijenu. Osnovna razlika koju činimo u pogledu ručnih satova odnosi se na način prikaza vremena pa razlikujemo analogne, klasične ručne satove i digitalne ručne satove. U našoj ćete kategoriji osim Analognih i Digitalnih ručnih satova, naći i potkategoriju Pametni satovi koji su proteklih godina napravili pravu ekspanziju na tržištu.

Pri odabiru ručnog sata prvo promislite za kakve ga namjene planirate koristiti. Primjerice, ako vam je cilj imati sat samo zbog njegove osnovne funkcije pokazivanja točnog vremena krenite od analognih, klasičnih ručnih satova, a ako vas zanimaju i dodatne funkcije poput štoperica, kronografa, pozadinskog osvjetljenja, prikaza dana i datuma ili čak mjerenja otkucaja srca potragu započnite među digitalnim ručnim satovima.

Posljednja potkategorija odnosi se na– pametne satove. Skrojeni po zadnjem kriku tehnologije pametni satovi povezat će se s vašim tabletom ili pametnim telefonom i omogućiti vam upravljanje dijela ili svim funkcijama tih uređajima. Gotovi svi veći proizvođači predstavili su, ili imaju u planu to napraviti uskoro, svoje modele pametnih satova – od Samsunga, Sonya do Applea.

Prikaži više
547 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Tisuće e-trgovina, stotine tisuća filtera i milijuni proizvoda. Što izabrati? Gdje najjeftinije kupiti?
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka