Kablovi i produžeci

(150 proizvoda)

Kako povezati domaće komponente? Trebaš točno određeni kabel i želiš ga čim prije naći? Ovdje je to moguće. Ponuda kablova je uistinu široka i zanimljiva, pregledaš li ponudu prije kupnje naći ćeš proizvode koji pašu tvojim elektronskim uređajima.

Na raspolaganju su brojni kablovi kao na primjer HDMI i različiti komponentni kablovi, kablovi za gitare, pegle, prijenosnike te brojni produžeci.

Šarolika je ponuda zaštite koja osigurava da vaše elektronske uređaje ne uništi preopterećenje strujom. Imaju jednog ili više zaštitnih utora odnosno utičnica gdje možeš uključiti različite uređaje kao što su telefoni, televizije, audio sustavi...

Popularni su također HDMI kablovi koji omogućuju kvalitetan prijenos slike i zvuka. Činjenica je da nisu svi kablovi jednako vrijedni jer se pri upotrebi nekih uništavaju slika i zvuk. HDMI kabel se koristi za povezivanje televizije s kompjuterom, Play Stationom i sličnim uređajima. Osim običnog HDMI kabela postoji još mini HDMI.

Kablovi za prijenosnike su za vlasnike takvih uređaja neophodni jer omogućuju povezanost prijenosnog računala s punjačem kojeg uključiš u struju. Preko kabela možeš bateriju u svojem kompjuteru napuniti i potom ga određeno vrijeme koristiti bez električne energije. Kabel povezan s punjačom ti omogućuje korištenje prijenosnika s neposrednim punjenjem na struju.

Naći ćeš i kablove koji se koriste za različite svrhe, recimo kablove za gitaru koji omogućavaju djelovanje električnih gitara ili kablove za peglu te brojne druge.

Pri kupnji moraš paziti da su kablovi primjereni i da odgovaraju uređajima za koje su namijenjeni. Samo za primjer: starije televizije nemaju utor za HDMI kabel pa je taj kabel u, tom slučaju, nepotreban.

Prikaži više
Savjeti 0
150 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka