Toplinske pumpe

(10 proizvoda)

Da li ti je stalno hladno i više ne znaš što da radiš? Postoji mnogo načina na koji se možeš ugrijati. Možda se među brojnom ponudom toplinskih pumpi nađe nešto novo, što će te ugrijati u hladnim zimskim danima ili ti možda samo nedostaje neki dio da bi postojeći sustav grijanja funkcionirao glatko. Prije kupnje provjeri široku ponudu proizvoda i nađi pravu stvar za sebe. Da bi tvoj sustav grijanja radio bez greške možeš dodatno birati između širokog raspona toplinskih pumpi, koje su podijeljeni u one za grijanje i toplinske pumpe koje reguliraju rad sanitarne vode.

Toplinske pumpe mogu se razlikovati ovisno o različitim izvorima energije, koji u nekim područjima ovise o lokalnim uvjetima i potrebama za toplinom. Koristite tako različite izvore energije, poput zraka, zemlje, vode i otpadne topline. Sve kao primarni izvor topline koriste određenu izvor energije i osiguravaju ugodnu atmosferu u prostoriji. Odabir prave toplinske pumpe počinje pri odabiru metoda grijanja. Na primjer, ako kuću griješ sa sustavom podnog grijanja, onda je najbolje ako se odlučiš za kupnju jednostupanjske ili niskotemperaturne toplinske pumpe.

Prilikom grijanja s radijatorima, situacija je nešto drugačija. Visokotemperaturna toplinska pumpa može pokriti potrebe grijanja tvoje kuće, dok niskotemperaturne toplinske pumpe nisu prikladne za takvo zagrijavanje domova. Prije nego se odlučiš za kupnju odgovarajuće toplinske pumpe, preporučamo ti da provjeriš našu široku ponudu i zatim odabereš uređaj koja najbolje odgovara tvom okruženju, tvom domu i tvom tipu grijanja.

Prikaži više
Savjeti 0
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka