Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Inhalatori

(2 proizvoda)

Mnogi ljudi koji imaju probleme s disanjem koriste inhalatore. Ako i ti imaš slične zdravstvene probleme, možeš birati među različitim vrstama inhalatora koji na učinkovit način dostave lijek kroz pluća u tijelo. Da bi bio izbor među inhalatorima bio lakši, prije kupnje pogledaj široku ponudu proizvoda.

Inhalatori su tako učinkoviti pri ublaživanju problema s plućima (astma, gripe i slično) jer smanjuju odlaganje lijekova u ustima i ždrijelu. Lijek neposredno dolazi u pluća. Razlikuju se s obzirom na energiju koju koriste za djelovanje – može biti ultrazvuk, stisnut zrak ili kisik.

Jedna vrsta inhalatora su aerosolni inhalatori koji učinkovito djeluju u donjem dijelu pluća i primjereni su olakšavanje problema upaljenog grla, prehlade ili bronhitisa. Ultrazvučni inhalatori za raspršivanje lijeka na manje dijelove koriste visokofrekvencijske valove, primjereni su za oboljenja donjih i gornjih dišnih putova. Vrlo su rašireni i dječji inhalatori koji se od običnih razlikuju po vanjskom izgledu koji je privlačniji za djecu. U slučaju da inhalator moraš uvijek imati sa sobom, primjeren izbor je džepni inhalator za nos s kojim si u svakom trenutku možeš olakšati disanje.

Prije izbora inhalatora uvjeri se da odgovara tvojim zdravstvenim problemima. Ako puno putuješ, inhalator mora biti malen i kompaktan. Provjeri, također, kakve priložene dodatke ima - usni nastavak, maska za djecu i odrasle, torbica ili sl.

Prikaži više
Savjeti 0
2 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka