Fitnes sprave

(33 proizvoda)

Rijetki su oni koji ne žele lijepo i dobro oblikovano tijelo. Ukoliko isto vrijedi i za tebe, čim prije pogledaj bogatu ponudu raznih proizvoda koji ti mogu pomoći u postizanju tog cilja. Još prije kupovine provjeri njihove značajke i cijenu te ih međusobno usporedi i na taj način izbjegni krivu odluku.

U ovoj kategoriji se mogu naći fitnes naprave i razan pribor za aerobiku, tjelovježbu, gimnastiku i sva ostala oprema koju trebaš da bi postigao ili održao pravu figuru. S raznim spravama za vježbanje, sobnim biciklima, strunjačama, loptama i drugim priborom možeš napraviti svoj vlastiti fitnes centar kod kuće.

Za oblikovanje nogu i ruku, kao i stražnjice te leđnih i drugih mišića, možeš iskoristiti razne naprave koje su izrađene upravo za tu svrhu, a možeš odabrati i one s kojima ćeš vježbati više dijelova tijela. Jednak učinak možeš doseći i s raznim vježbama koje najlakše izvodiš na strunjači koja mora biti dovoljno velika i udobna. Ukoliko vježbaš u hladnom prostoru ili na hladnom podu, odaberi dovoljno debelu strunjaču kako ti ne bi bilo hladno.

Kod vježbe si možeš pomagati i raznim priborom koji omogućuje pravilno izvođenje vježbi, a takva vježba je ujedno i najzanimljivija. U ponudi su razne lopte, strunjače za ravnotežu, gimnastički obruči i drugi rekviziti s kojima se na brz i jednostavan način možeš pobrinuti za svoje tijelo.

Ukoliko puno sjediš, stolicu možeš zamijeniti s loptom za sjedenjem koja ne samo da rasterećuje kralježnicu, već joj i pomaže. Lopta te naime prisili da sjediš u dobrom položaju, a možeš ju koristiti i u druge svrhe kao što je vježbanje ili igranje s djecom.

Prikaži više
Savjeti 0
33 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka