Pisaći pribor

(30 proizvoda)

Trebaš olovku koja će zadovoljiti sve tvoje potrebe na poslu, u školi ili kod kuće? Prije kupnje pogledaj šaroliku ponudu raznih olovaka i izaberi pravu za sebe ili svog školarca.

Među proizvodima se nalaze klasične kemijske olovke s kućištima i tintom različitih boja, a naći ćeš i takve s prozirnim kućištem koje ti omogućuju pregled ostatka tinte. Osim kemijskih olovaka s klasičnim patentom na pritisak možeš potražiti i olovke s okretajućim mehanizmom, a pri točnijem pisanju će ti najbolje pomoći olovka s držačem od gume. Ako se ne zadovoljiš plastičnim kućištem su za tebe primjerenije kemijske olovke s aluminijskim kućištem.

Flomasteri su namijenjeni pisanju na različitim površinama – papir, tekstil koža, plastika su samo neki od njih. Možeš birati između klasičnih i vodootpornih flomastera koji se razlikuju s obzirom na debljinu i oblik vrha (okrugli, kvadratni ili odrezani). Dolaze i u različitim bojama. Ako tražiš inovativnu olovku možeš potražiti olovke i rolere s gelom, a klasike će oduševiti izbor nalivpera.

U istoj kategoriji na raspolaganju vam je mnogo klasičnih i grafitnih olovaka s tri ruba, a za točno crtanje i pisanje idealne su tehničke olovke s minama različitih tvrdoća među kojima su određeni modeli opremljeni s gumicom za brzo brisanje grešaka. Najčešće su tehničke olovke koje zahtijevaju 0.5 mm debelu minu. Naći ćeš tehničke olovke klasičnog ili elegantnog dizajna u srebrnoj ili bijeloj boji, a posebno profinjeni su modeli od nehrđajućeg čelika koji omogućuju tvrd stisak. Možeš odabrati i praktične pakete sa više olovaka.

Prikaži više
Savjeti 0
30 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka