Sve za pečenje

(70 proizvoda)

Obožavaš pečenje i ne možeš čekati da isprobaš nešto novo? Da li ti kod pečenja rado pomažu najbliži i djeca? Onda sigurno trebaš uređaje za pečenje, koji će tvoj dom pretvoriti u pravu malu lokalnu pekaru. Provjeri da li ti u kuhinjskom ormaru nedostaju: šprice ili vrećice, mjerne posude za lako i precizno doziranje različitih sastojaka, silikonska podloga, testomat, valjak, plamenik za flambiranje, kalupi, pladanj za pečenje, pregača ili možda mlinac? Definitivno su u svakoj maloj kućnoj pekari neophodne aluminijske folije i papir za pečenje. Ako bilo što od ovoga nemaš ili ti ponestaje, brzo provjeri što možeš pronaći u kategoriji oprema za pečenje.

U kategoriji pekači imaš velik izbor. Sveprisutna moderna ponuda na tržištu pruža pekače izrađene od raznih materijala, uključujući i danas najpopularniji silikon, prvenstveno zbog svoje jednostavnosti čišćenja i održavanja. Svojim svijetlim bojama silikonski pekači privlače pažnju mnogih ljudi, a tu su i dobro poznati teflonski pekači, te klasični ili tradicionalni metalni pekači koji ih po upotrebljivosti i svestranosti i dalje čvrsto slijede.

Prije nego što konačno odabereš kalup za pečenje, provjeri potrebne ili željene dimenzije, ovisno o obliku, vrsti i namjeni odabranog kalupa. Provjeri i dodatne mogućnost jer su neki od kalupa za pečenje imaju kutiju za lakše skladištenje i transport. Uz sve to, pripazi i na mogućnost čišćenja i održavanja u perilici posuđa. Odaberi dalje odgovarajuću pregaču i pečenje može početi!

Prikaži više
Savjeti 0
70 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka