Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Vrsta proizvoda

Oštrila i ravnala

(8 proizvoda)

Šiljenje olovaka i bojica predstavlja ti pravu muku? Ili možda obožavaš dobro našiljene olovke, no nikako da nađeš šiljilo koje će dobro šiljiti sve vrste olovaka i bojica koje imaš? U tvojem je šiljilu zapeo dio olovke i ne možeš ga više koristiti? Ako cijeniš preciznost, onda sigurno često koristiš ravnala različitih dimenzija i oblika. Prije nego se odlučiš za kupnju, pogledaj ponudu i izaberi ravnalo ili oštrilo.

Šiljilo je jednostavno pomagalo, no često nismo njime zadovoljni. Da bi šiljenje bilo ugodnije i preciznije prije kupnje promisli kakvo šiljilo trebaš. Ono može biti ručno ili stolno, plastično ili metalno, može imati spremnik za otpatke, a može biti i baterijsko. Izbor je stvarno velik, čak i za najobičnija šiljila. Izaberite neko koje će odgovarati vama ili vašem školarcu.

Izbor modela šiljila ovisi o tome za što ćeš ga koristiti. Za šiljenje olovaka je dosta jedan otvor na šiljilu, no ako ćeš šiljiti olovke i bojice različitih debljina trebaš šiljilo s dva otvora, jednim manjim i jednim većim. Kvaliteta šiljila ovisi o rezaču koji može biti napravljen od različitih materijala od kojih je najbolji izbor čelik.

Kod odabira ravnala vodite se potrebom. Ona mogu biti duža ili kraća, poneka su sklopiva, a možete izabrati i razne trokute i kutomjere. Ako birate ravnalo kao dio školske opreme možda će vam praktični biti setovi za geometriju koji uključuju sve potrebne vrste trokuta, ravnala i kutomjera.

Prikaži više
Savjeti 0
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka