Uređaji za vrt i okućnicu

(188 proizvoda)

Ukoliko imaš svoju vrt, sigurno želiš biti besprijekorno uređen i da stvara zavist svih posjetioca. To zahtjeva neke poslove u vrtu i odgovarajuću opremu za uređenje okoline. Ne znaš, što ti je sve potrebno i što izabrati? Možda i znaš točno koju opremu želiš kupiti i moraš izabrati samo model. Ispod pogledaj cielokupnu ponudu uređaja za vrt i okućnicu, među sobom usporedi različite artikle, cijene i trgovine, pa sebi osiguraj pametnu kupovinu!

U kategoriji Uređaji za vrt i okućnicu možeš pronaći cjepače drva, drobilice, električne škare, motorne pile, kosilice, orače i motokultivatore, puhače i usisivače, a pored toga i snježne freze, visokotlačne čistače, kao i potopne i protočne pumpe.

Među najčešće korištenim uređajima za vrt i okućnicu su kosilice, koje se dijele na rotacijske, na žicu, robotske i traktorske kosilice. One mogu raditi na električni, benzinski ili akumulatorski pogon, a rotacijske i na žicu su najrasprostranjenije.

Praktično svako domaćinstvo sa vrtom mora imati visokotlačni čistač, koji omogućava detaljno čišćenje raznih površina – od automobila do asfaltiranih površina, terase, oluka, radionice itd. U ponudi su ti čistači sa hladnom i toplom vodom, kao i parni čistači.

Za potpuno uređenu okućnicu su ti potrebne električne škare za živicu. Kod njih je preporučljivo izabrati one sa teleskopskom drškom, koja ti omogućava jednostavan rad na udaljenim mjestima i višim točkama. S obzirom na činjenicu da može buti nesiguran alat, važno je izabrati trajan i kvalitetan materijal, koji osigurava pouzdanu upotrebu.

Cjepač drva ti olakšava cijepanje drva, a sa drobilicom ga drobiš na grane i drugi materijal koji je savršen za pravljenje umjetnog gnojiva. Ukoliko imaš okućnicu velike površine, zimi će ti biti potrebna snježna freza, pri čemu možeš birati između benzinske i električne freze. Kvalitetne freze su efikasne u svim vremenskim uvjetima i obično su opremljene svjetlima, koja olakšavaju večernje snježne poslove.

Ukoliko ipak ne možeš pronaći odgovarajući uređaj? Pogledaj ostatak ponude u kategoriji, među kojom ćeš sigurno pronaći sve što ti je potrebno za uređenje vrta i okućnice!

Prikaži više
188 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Kada se odlučite za kupnju kosilice, budite svjesni da ih je mnogo na tržištu i da su dizajnirane za različite terene...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka