Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Printanje u boji

Čitač memorijskih kartica

Brzina ispisa u boji (u str/min)

MIN MAX

Brzina crno bijelog ispisa (u str/min)

MIN MAX

Memorija (u MB)

MIN MAX

Kapacitet papira

MIN MAX

Ekran

Ink-jet printeri

(47 proizvoda)

Trebaš li napravu s kojom ćeš moći printati dokumente i različite tekstove u kojima su uključene i slike? Ukoliko printaš samo nekoliko puta tjedno, ink-jet printer je savršena stvar za tebe. Provjeri široku ponudu printera s kojima možeš isprintati kvalitetnu fotografiju, flyer ili bilo što drugo te si olakšaj izbor.

Kategorija ink-jet printera sadrži printere s različitim značajkama pa se prije kupovine dobro pozanimaj o njima. Među glavnim proizvođačima su HP, Epson, Canon, Xerox, Lexmark i drugi. Razmisli o brzini printanja, kvaliteti tiska i dvostranom printanju. Ovi su printeri posebno praktični za printanje kućnih fotografija te podržavaju različite veličine formata papira. Cijena varira, a skupi su spremnici s tintom. Uspoređujući ih s laserskim printerima, ovi su printeri nešto sporiji (u minuti isprintaju od 14 do 17 strana, a kod printanja u boji i sporije). Njihova memorija može doseći i do nekoliko gigabajta.

Standardna rezolucija ink-jet printera je 600x600 piksela po inču. Što više piksela printer ima, kvaliteta printanja je veća. Ink-jet printeri imaju jedan ili više spremnika s tintom (neki imaju čak 5 ili više). Preporučeno je odabrati printer s odvojenim spremnicima (crni i u boji). S računalom se može povezati preko Etherneta, bežične mreže, Bluetootha, LPT-a, USB priključka,... Pogledaj i printere koji imaju mogućnost čitanja memorijskih kartica, a u ponudi su i printeri sa ili bez zaslona preko kojeg možemo pratiti tijek printanja.

Prikaži više
Savjeti 0
47 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka