Potraži među prikazanim proizvodima

Ostali aparati za zdravlje

(17 proizvoda)

Tražiš novi toplomjer, elektrostimulator za olakšavanje ozljeda mišića ili neki drugi sličan proizvod? U rubrici Ostali aparati za zdravlje naći ćeš široku ponudu najrazličitijih proizvoda koji bilježe zdravstveno stanje tijela ili pomažu k boljem zdravlju. Prije kupnje pogledaj kompletnu ponudu i potraži pravi artikl za sebe.

Među ostalim proizvodima za zdravlje naći ćeš sve od testova trudnoće, ovulacijskih testova i testova plodnosti, testnih listića za mjerenje glukoze u kriv, testova kolesterola i mjerača tjelesnih sastojaka do flastera za detoksikaciju tijela, repelenata komaraca, zdravih čajeva, termofora, elektrostimulatora i toplomjera za osobno korištenje.

Toplomjer je jedno od osnovnih pomagala za zdravlje kojeg ćemo naći u svakom domu. Razlikujemo različite vrste toplomjera kao što su na primjer živo-srebrni ili infracrveni. Suvremeni toplomjeri su primjereni za korištenje za sve obiteljske članove, rezultat mjerenja obično pokažu na LCD ekranu.

Prije kupnje toplomjera, informiraj se kakve funkcije omogućuje (brzo mjerenje temperature u uhu, na čelu). Provjeri također kolika je preciznost mjerenja, a u slučaju da se radi o elektronskom mjeraču pogledaj jesu li u paketu priložene baterije.

Elektronski otjerivači insekata dobro dođu, posebno, u proljetnom i ljetnom vremenu kada nam insekti uzrokuju smetnje. Prije kupnje elektronskog repelenta za komarce i druge insekte, provjeri na koliko širokom području djeluje i izaberi takvog koji ne sadrži kemikalije.

Različiti mišićni elektrostimulatori omogućuju električnu stimulaciju mišićnih tkiva, a primjereni su za sportaše i rekreativce. Ublažavaju ozljede tetiva i mišića i pomažu pri razvijanju kondicije. Prije izbora provjeri koje funkcije omogućava izabrani stimulator te da li je moguća kombinacija različitih funkcija.

Prikaži više
Savjeti 0
17 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka