Slušalice s mikrofonom

(306 proizvoda)

Trebaš li dobre slušalice kako bi slušao omiljenu glazbu? Smeta li te neprestalan žamor kolega na poslu? Želiš li možda preko interneta čavrljati s prijateljima, ali uz slušalice trebaš i mikrofon? Prije kupovine provjeri ponudu, međusobno usporedi proizvode i pronađi baš ono što tražiš.

Možeš birati između različitih modela mikrofona i slušalica priznatih proizvođača poput Logitecha, Geniusa ili Philipsa, modela s mogućnošću postavljanja glasnoće, s ili bez jack ili USB povezivanja, pomoću kojih se možeš priključiti na audio i video naprave.

Neki modeli slušalica imaju i mikrofon, a kod onih koje nemaju, mikrofon možeš kupiti posebno. U ponudi su mikrofoni koje možeš priključiti na slušalice, ali i one samostojeće koje možeš staviti na stol. Odluka ovisi isključivo o tvojim potrebama, željama i svrsi korištenja. Ukoliko te smeta kabel na slušalicama i mikrofonu, možda bi mogao razmisliti o kupnji bežičnih inačica.

Slušalice trebaju biti udobne i ne preteške, jer bi te mogle smetati tijekom korištenja. Ujedno bi trebale biti i jednostavne za korištenje, s dodatnim gumbima za postavljanje glasnoće, za uključivanje i isključivanje mikrofona i drugim funkcijama koje trebaš. Prije odabira trebao bi razmisliti zbog čega kupuješ slušalice ili mikrofon i koliko novaca planiraš potrošiti na kupovinu istih.

Ukoliko kupuješ slušalice samo za Skype ili MSN čavrljanje s prijateljima i znancima, onda ti je zasigurno važno imati dobar mikrofon kojeg možeš isključiti kad god želiš. Ukoliko pak slušalice planiraš koristiti na poslu, tijekom vožnje vlakom ili busom te ti je najvažniji zvuk, za slušalice ćeš morati odvojiti malo više novca te se pobrinuti da će slušalice savršeno prianjati tvojim ušima. Pri kupovini mikrofona dobro provjeri odstranjuje li mikrofon dodatne šumove iz okolice.

Prikaži više
Savjeti 0
306 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka