Šminka

(335 proizvoda)

Unatoč činjenici da je šminkanje dio svakodnevne rutine gotovo svake žene, mnoge od njih susreću se sa nedoumicama kada dođe vrijeme za kupovinu novog ruža, maskare, rumenila ili neke druge šminke. Ako se i sama susrećeš sa sličnim nedoumicama, preporučamo ti da prije kupovine provjeriš široku ponudu kako bi bila sigurna u kvalitetu svog odabira.

U kategoriji Šminke pronaći ćete sve od pudera, korektora, sjenila, rumenila, maskara, olovki za oči i usne, ruževa pa do lakova za nokte. Proizvodi se međusobno razlikuju po vrsti , proizvođaču i , naravno, cijeni. Ovisno o budžetu, na raspolaganju su vam vrhunski brandovi od Max Factora, L'Oreala pa do Lancoma, Art Decoa ili MUD-a.

Neovisno o tome koji proizvod za šminkanje trebate sigurni smo da je kvaliteta na vrhu liste prioriteta. Ako ste u potrazi za puderom, potragu možete filtrirati s obzirom na vrstu pudera koji može biti tekući, kremasti, u kamenu ili u prahu, a odabir treba prilagoditi tipu kože (normalna, masna, suha, mješovita). Ako ste u potrazi za novim ružem za usne, u obzir uzmite prigodu u kojoj ga planirate koristiti – u osnovi razlikujemo dnevnu i večernju šminku pa u skladu s tim birajte i nijanse ruža. Ne zaboravite ruž kombinirati sa ogovarajućom nijansom olovke za usne.

Ako ste u potrazi za sjenilom koje će istaći vaše oči, na raspolaganju su vam razne nijanse i vrste sjenila. Sjenila mogu biti kompaktna, u kutijici sa jednom, dvije ili više boja, a mogu biti i u obliku gela, praha, kreme ili olovke. Kod odabira nijanse sjenila uzmite u obzir oblik i boju očiju, ali i kose.

Rumenila su namijenjena postizanju zdravog, prirodnog izgleda kože i blistavog tena. Odabrat ćete ih prema vlastitoj nijansi puti, rumenilo načelno ne smije jako odudarati od vašeg prirodnog tena i nanosi se samo na ključne točke lica.

Među šminkom naći ćete i razne nijanse olovki za oči ili usne, ali i razne lakove za nokte te sav pribor koji vam je potreban za šminkanje. Pri odabiru, posebnu pažnju obratite na sastav proizvoda, najkvalitetniji od njih napravljeni su na mineralnoj bazi i kao takvi pogodni su za sve tipove kože.

Prikaži više
Savjeti 0
335 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka