Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Bežični telefoni

(4 proizvoda)

Tijekom telefoniranja se ne želiš zaplitati u kabele i žice telefona? Trebaš li telefon koji će dobro raditi kako u stanu tako u poslovnoj zgradi? Provjeri ponudu bežičnih VoIP telefona koji ti omogućuju slobodno gibanje tijekom telefoniranja te za svoj rad traže samo dostup internetu.

U ovoj kategoriji nalaze se telefoni budućnosti koji imaju mnoge prednosti jer s njima možemo besplatno zvati unutar države, ali i u inozemstvo. Jedina slaba točka je ovisnost o dostupu internetu.

Prije kupovine telefona provjeri ključne komponente, na koje treba obratiti pozornost. Najveća prednost je njihova mobilnost, dok je slaba strana bežičnih telefona baterija koju treba neprestano puniti.

Ponuda uključuje aparate koje imaju ugrađen zvučnik za slobodno telefoniranje, osvijetljen zaslon s alfanumeričkim prikazom, osvijetljenu pozadinu, telefonski imenik do 100 kontakata. Baterija može izdržati do 14 sati neprestanog telefoniranja. Postaviti se mogu jačina i tip zvonjenja, a osim toga telefoni imaju zvučnu postavku s pomoću koje možemo pronaći telefonsku slušalicu, ako je zametnemo.

Prikaži više
Savjeti 0
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka