Muška sportska obuća

(2626 proizvoda)

Odlučio si se na kupovinu sportske obuće, ali ne možeš se snaći pored svih proizvoda na tržištu? Svaka pojedina sportska aktivnost ima neke značajke koje zahtijevaju poseban izbor obuće. Te značajke će zaštititi stopala od ozljeda, ponuditi će maksimalnu udobnost i omogućiti lako kretanje. Prije kupovine preporučamo da pregledaš šaroliku ponudu proizvoda i tako se odlučiš za optimalan izbor.

U kategoriji sportske obuće naći ćeš obuću za biciklizam, košarku, nogomet, planinarenje, jogging, tenis i dvoranske sportove. Osim sportske obuće, koja je dizajnirana za određeni sport, također se može naći i brojna sportsko-rekreativna obuća pogodna za rekreativno bavljenje raznim sportovima. Pravilan izbor sportske obuće je izuzetno važan, jer će zaštititi stopala od ozljeda, formiranje žuljeva i tvrde kože.

U ponudi se nalaze i biciklističke cipele, koje su idealne za vožnju biciklom, jer u unutrašnjosti podupiru stopala i osiguraju najveći mogući prijenos energije na prednji dio stopala, što je ključna pogonska sila u biciklizmu. Izaberi između sportskih modela biciklističkih cipela i običnih modela koji nisu toliko upadljivi pa su pogodniji za gradske vožnje. Za planinarenje je posebno je važan izbor odgovarajuće planinarske obuće. Za manje uspone su dovoljne niske cipele za planinarenje, a za veće uspone i ekstremno planinarenje potrebno je kupiti robusnije i teže planinarske cipele - gojzerice, koje će štititi od prijeloma noge, uganuća, žuljeva i drugih ozljeda.

Veliki fokus sportske obuće je stavljen na tenisice za trčanje, čiji izbor je osobito važan za profesionalne trkače, ali i sve veći broj rekreativaca. Izbor između tenisica za pronaciju, supinaciju i sprinterica je vrlo važan, jer sprečava ozljede koje se javljaju zbog nepravilnog nagiba obuće čija potplata nije optimalno namještena.

U ovoj kategoriji možeš pronaći puno sportske obuće za druge sportove, kao što su nogomet, košarka, rukomet, atletika, tenis te drugi dvoranski sportovi.

Prikaži više
2626 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Tisuće e-trgovina, stotine tisuća filtera i milijuni proizvoda. Što izabrati? Gdje najjeftinije kupiti?
Sve više i više ljudi, unatoč niskim temperaturama i snijegu trči vani čak i zimi. Ako i ti voli&scaron...
Neki ljeti vole uživati na moru, dok se drugi više vole uputiti u planine, koje skrivaju mnoge neotkrivene ljepote. I...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka