Njega kose

(294 proizvoda)

Kako do zdrave i sjajne kose? Izbor pravih proizvoda za njegu kose mnogima predstavlja velik problem jer moraju biti prilagođeni tipu i dužini kose, a osim toga bitna je i kvaliteta sastojaka. Za bolji izbor, prvo provjeri kompletnu ponudu proizvoda za njegu kose.

Kosu njegujemo šamponima, balzamima, bojama za kosu i različitim uljima. Za lijepu i zdravu kosu je vrlo bitan izbor primjerenog šampona pri čemu treba biti pozoran na tip i druga svojstva kose (masna ili suha, obojana). Samo pravilno izabran šampon će ti osigurati zdrav i privlačan izgled kose.

Pri izboru šampona treba biti pozoran na sastojke koje sadrži. Moraju biti blagi i ne smiju nadraživati vlasište te se zato mnogi odlučuju za šampone koji sadrže prirodne sastojke. U slučaju posebnih problema s vlasištem moguće je na tržištu naći i šampone protiv peruti, ispadanja kose, ušiju i slično.

Balzam hidratizira kosu, obnavlja i njeguje oštećene vrhove, spriječava naelektriziranost te olakšanja češljanje nakon pranja kose. Različiti balzami se razlikuju po tome kakvoj kosi su namijenjeni. U većini slučajeva sadrže sastojke koji su hranjivi za kosu, daju joj mekoću i osiguravaju veću otpornost i zato nikada nemoj zaboraviti na balzam.

Ako bojaš svoju kosu, vjerojatno se suočavaš s izborom primjerene boje. Informiraj se kakve kemikalije sadrži jer mnoge mogu oštetiti kosu (peroksid, kemikalije PVP, ciklični amini). Odličan izbor su prirodne boje za kosu koje ne sadrže štetne tvari.

Tajna mekane kose je korištenje ulja za kosu koje jača i obnavlja oštećene vrhove. Ulje se može koristiti za različite načine, najčešći je nanošenje kapljica na vrhove kose.

Prikaži više
Savjeti 0
294 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka