Razvojne i edukativne igračke

(222 proizvoda)

Razvojne i edukativne igračke su iznimno važne za mentalni i motorički razvoj djeteta, a prikladne su za djecu do 3. godine djetetova života. Izbor je velik i zato ti preporučujemo da pregledaš cjelokupnu kategoriju i na taj način odabereš igračku koja će biti najbolja tvom djetetu. U ovoj kategoriji možeš pregledati glazbene instrumente, kreativne setove, plastelin i masu za modeliranje, slagalice, društvene igre, elektronske igračke, istraživačke igračke i didaktičke igračke. Izbor je velik, nemoj propustiti cijelu ponudu.

Ako želiš djetetu kupiti igračku, kojom se neće samo zabavljati već i razvijati sposobnosti i otkrivati svijet oko sebe, pravi su izbor različite didaktičke i razvojne igračke. U kategoriji Razvojne i edukativne igračke pronaći ćeš ponudu igračaka koje će djetetu pomoći u otkrivanju različitih boja, brojki i slova, koje će mu pomoći razviti mentalne sposobnosti i na zabavan način naučiti ga razmišljati. Takve igračke osim razvoja specifičnih sposobnosti i spretnosti potiču dijete na učenje i istraživanje. U ovu kategoriju smjestili smo i društvene igre čija popularnosti i omiljenost nikada zapravo ne blijedi. Društvene igre dijele se na misaone, obrazovne, igre spretnosti, strateške igre ili igre s kartama i/ili kockama. U kategoriji društvenih igara s kartama možeš potražiti sve od tarota do karti za poker koje će donijeti sate i sate zabave cijeloj obitelji.

Dijete će izbrusiti svoje sposobnosti i s raznim istraživačkim igračkama koje ga pripremaju na školske klupe i učenje. Možeš izabrati neke od brojnih glazbenih instrumenata. Igračka sa kojom gotovo nikada ne možeš pogriješiti su puzzle, omiljene među svom djecom svih uzrasta, a malim kreativcima izaberi neki od setova mase za modeliranje i plastelina.

Prikaži više
Savjeti 0
222 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka