Dječja odjeća i obuća

Dječja odjeća i obuća

S obzirom na to koliko brzo klinci rastu, kupovina dječje odjeće i obuće mnogima je prava gnjavaža. U trgovinama se može naći raznolika odjeća i obuća za klince, od različitih materijala, kvalitete do cijene, a neki od modela skrojeni su po posljednjim modnim trendovima.Pregledaj cjelokupnu ponudu dječje odjeće i obuće i nemoj griješiti kod odabire.

U kategoriji dječje odjeće i obuće pronaći ćeš opremu za klince svih dobnih skupina. Kategoriju smo podijelili na tri dijela; odjeća za djevojčice, odjeća za dječake i dječja obuća. U kategorijama odjeće, za djevojčice i dječake, pronaći ćeš svi odjeću za klince podijeljenu prema osnovnim komadima odjeće – hlače, jakne, majice, pidžame, kupaći kostimi, puloveri i džemperi, donje rublje i trenirke.

Većinu dječje odjeće, popust donjeg rublja, majica, jakni i hlača možeš birati s obzirom na materijal od kojeg su napravljene. Imaj na umu da su za osjetljivu dječju kožu najugodniji prirodni materijali poput pamuka. Umjetne materijale bi trebalo izbjegavati ako je ikako moguće, posebno ako se radi o donjem rublju, pidžamama ili majicama.

Kategoriju dječje obuće podijeli smo s obzirom na vrstu obuće na papuče, cipele, gležnjače i čizme, natikače i sandale, tenisice i sportsku obuću. Odabir dječje obuće jako je važan, a kako bi odabir bio lakši, pojedine kategorije obuće možeš pregledati s obzirom na vrstu obuće i materijal od kojeg su napravljene.

Prikaži više
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka