Uređaji za mjerenje

(65 proizvoda)

Renoviraš ili gradiš kuću i potrebni su ti različiti mjerni uređaji? Možda ti treba kutomjer ili neki drugi mjerni uređaj za dopunu tvoje radionice. Prije kupovine provjeri ponudu, međusobno usporedi različite proizvode i tako olakšaj odluku.

U kategoriji mjernih uređaja možeš pronaći šestare, kutomjere, laserske mjerače, daljinomjere, multimetre, libele, kao i sklopive metre.

Šestar je uređaj za mjerenje razdaljine, koji omogućava točnost od 0,1 mm ili do 0,02 mm. Neki napredni mjerači su opremljeni digitalnim ekranom. Kutomjeri su namijenjeni mjerenju kuteva i osiguravaju točno mjerenje stupnjeva kutova. Pored običnog, možeš izabrati i kutomjer sa LCD ekranom, koji efikasno olakšava rad.

Laserski mjerači ti omogućavaju mjerenje pouzdanom laserskom tehnologijom , kao i jednostavno mjerenje površine i zapremine. Moguće je praviti digitalne rasporede, a takvi uređaji obično dozvoljavaju zbrajanje, oduzimanje i kontinualno mjerenje. Prije izbora provjeri da li je mjerač opremljen sa ekranom za prikaz i da li komplet sadrži praktičnu torbicu za zaštitu i baterije.

Multimetri ti omogućavaju mjerenje napona, otpora, jakosti struje itd., a neki mjere i frekvenciju, indukciju i kapacitet. Izaberi kvalitetan multimetar, koji je jednostavan za upotrebu i ima pregledan ekran, na kojem su prikazane sve željene informacije.

Treba ti nivo vode? Provjeri i međusobno usporedi različite uređaje i izaberi one koji ti nude odgovarajuću točnost. Ukoliko je centralna bočica na vagi povećana, to će ti u velikoj mjeri olakšati čitanje. Pogledaj i ponudu sklopivih metara i ostalih mjernih uređaja.

Prikaži više
Savjeti 0
65 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka