Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Količina (ml/g)

MIN MAX

Količina (br.komada u pakiranju)

MIN MAX

Vrsta dodatka

Dopuna za energiju

(6 proizvoda)

Prehrambeni dodaci za podizanje energije idealni su za sve pojedince koji su izloženi stresu, za one koji se nezdravo i neredovito hrane ili za sve one koji su u neprestanom nedostatku vremena. Sve navedeno u kombinaciji sa onečišćenjem zraka stvara idealne uvjete za gubitak energije. Kako bi pomogli organizmu da brzo i lako uspostavi energetsku ravnotežu dobro je ponekad posegnuti za prehrambenim dodatkom za podizanje energije.

Takvi prehrambeni dodaci uglavnom su sastavljeni od jednostavnih šećera koji omogućuju brzu apsorpciju u tijelu i sadrže sve hranjive tvari koje podižu razinu energije. Često sadrže sastojke poput matične mliječi, različite super namirnice, vitamine i minerale. Vrlo je važno kod konzumacije ovakvih dodataka prehrani ne prijeći propisanu količinu jer time možemo ozbiljno ugroziti svoje zdravlje.

Svake dodatke prehrani treba pažljivo birati s obzirom na njihov sastav, dodaci za podizanje energije često sadrže kofein, guaranu ili druge energijom bogate tvari koje mogu utjecati na srčani ritam, izazvati nesanicu ili na neki drugi način naštetiti organizmu, posebno kroničnih bolesnika. Ipak pravilan odabir dodatka i konzumacija u skladu s preporukama pomoći će spriječiti izmorenost, smanjiti anemičnost, prevladati svakodnevne fizičke i psihičke izazove te očistiti i osnažiti organizam.

Prikaži više
Savjeti 0
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka