Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Prikaz broja poziva

Handsfree

Tajnica

Vrsta aparata

Odabir posljednje biranih brojeva

Telefonski imenik

Vrijeme čekanja (u h)

MIN MAX

Domet signala u zgradama (m)

MIN MAX

Bežični telefoni

(41 proizvod)

Kupuješ li bežični stacionarni telefon jer ti je dosta zaplitanja u kabele i žice? Takvi telefoni spadaju pod neophodnu i praktičnu tehnologiju jer s njima više nismo vezani na žične mreže. Prije no što se odlučiš za kupovinu određenog bežičnog telefona, međusobno usporedi ponudu različitih proizvođača i funkcija koje telefoni nude.

U ovoj kategoriji u ponudi su razni tipovi odnosno modeli telefona, za koje ne trebamo žičnu mrežu i priključke. Između glavnih su proizvođača Panasonic, Philips, Siemens i AEG.

Trebaš li telefon koji će dobro raditi bilo gdje u stanu ili čak izvan njega ili ureda? Najveća je prednost bežičnih telefona prenosivost jer je tijekom poziva možemo micati unutar stana. Minus ovakvih uređaja bila bi baterija koju je potrebno puniti, zato prije kupovine svakako provjeri značajke baterija telefona i izaberi onu koja će trajati duže vremena. U ponudi možeš naći telefone čije baterije izdrže i preko 10 sati neprestanog pričanja. Vrijeme pripravnosti pa je još dulje, pa neki modeli mogu izdržati i do 80 sati ili više.

Prva odluka koju moraš napraviti je, hoćeš li analogni, ISDN ili digitalni telefon. Analogni se danas najmanje koriste, iako u nekim trenucima vrlo dobro dođu. Skoro svi telefoni nude identifikaciju poziva i još razne funkcije koje možeš izabrati, primjerice gumb za čekanje ili postavljanje glasovne pošte. Na izbor su modeli koji podržavaju izbor zadnjih biranih brojeva i mogućnost imenika. Zaslon i tipke su osvijetljene, a postaviti možeš i jačinu i tip zvonjenja. Na ekranu su ispisani vrijeme i datum te propušteni pozivi.

Prikaži više
Savjeti 0
41 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka