Igračke za najmlađe

(68 proizvoda)

Odabir igračke za najmlađu djecu može biti popriličan izazov, one moraju biti sigurne za igru, napravljene od prikladnih materijala. Zbog toga što ih bebe najčešće guraju u usta, prije kupovine obavezno je provjeriti sve deklaracije, materije i dodatni sastav jer bi mogli prouzročiti alergijske reakcije. Izrazito je važno i da poštujete oznaku dobi kojoj je igračka namijenjena. Poštivanjem dobne oznake, igračku možete bezbrižno dati svojoj bebi. Osim toga, igračke za najmlađe ne bi trebale imati oštrih rubova ili sitnih dijelova koji mogu lako otpasti i trebale bi biti napravljene od glatkog materijala ili tekstila.

U ovoj ćeš kategoriji pronaći sve za najmlađe članove svoje obitelji, od mekanih dekica i tješilica, podloga i jastuka za igranje, zvečki i grickalica, visećih igrački, igrački na ljuljanje do zvučnih i plišanih igračaka i raznih podloga za igru. Meke dekice i tješilice omiljeni su izbor mnogih roditelja, najčešće su napravljene od tekstila ili plastičnih materijala, a bebe se s njima najčešće igraju prije odlaska na spavanje. Zvečke i grickalice su idealne igračke kojima možeš zaokupiti dijete i potaknuti ga istražuje teksture, oblike i zvukove. Zvečke potiču zvučni i motorički razvoj djeteta i mogu ga zaokupiti u trenutcima kada je plačljivo. U ovoj kategoriji potraži i razne igračke koje se mogu gristi, a koje se razlikuju po obliku, veličini, boji i materijalu. Grickalice su namijenjene umirivanju razdraženih desni kod djeteta kojem rastu zubići.

Tražiš igračku kojom ćeš zabaviti dijete dok obavljaš svakodnevne poslove kuhanja i pospremanja? U tom slučaju za tebe je idealna podloga za igranje ili možda centri za igranje. Na njih je lako postaviti različite viseće igračke i igračke koje proizvode zvukove i koje najčešće dolaze s odabranom podlogom za igranje. Na taj način potičeš dijete na rastezanje, ali i na razvoj vizualnih i zvučnih percepcija kao i na razvoj motorike. Iznimno su popularne i klasične plišane igračke koje su i dalje omiljen odabir za najmlađu djecu.

Prikaži više
Savjeti 0
68 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka