Dodaci

(132 proizvoda)

Što učiniti kada morate napraviti važan poziv, a vozite se po autocesti? Možda vam je potreban praktičan nosač za postavljanje mobitela na biciklu. Danas više nije dovoljno imati samo vlastiti mobitel, jer zbog brzog tempa života i stalne trke naokolo trebamo brojne dodatke koji nam olakšavaju i poboljšavaju njihovo korištenje. Prije kupovine provjerite širok raspon dodatne opreme za telefone i tako si pojednostavite odluku.

Među dodacima naći ćete stalke, handsfree setove, kućišta, kabele i ostalu opremu. U autu se često javljamo na pozive pa je hands-free dobar izbor ako ćete puno svog vremena trošite na cesti. Bluetooth komplet za automobil može biti instaliran na bilo koje vozilo, a tehnologija osim poziva podržava i reprodukciju glazbe iz popularnih medija (putem USB-a). Provjerite ponudu auto setova s praktičnim daljinskim upravljačem koji vam omogućava potpunu kontrolu nad slušanjem glazbe. Oni se mogu pričvrstiti na razna mjesta tako da vam je kontrola nad zvukom i mobitelom uvijek nadohvat ruke.

Na biciklu telefon ne možemo držati u ruci pa se preporučuje kupnja odgovarajućeg nosača, koji može biti univerzalan ili samo za određenu marku mobitela. Postoji razni nosači poput onih za volan bicikla.

Vaš telefon možete poljepšati ili možete zamijeniti slomljeni dio s novim kućištem, a izgubljen USB kabel možete zamijeniti s novim i ponovno se povezati s računalom ili drugim medijima. Za neke pametne telefone i tablete dostupne su i tipkovnice koje se kablom ili bežično povezuju s vašim uređajem, provjerite i druge dodatke koji se nude.

Prikaži više
Savjeti 0
132 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka