Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Broj oktava

Broj tipki

MIN MAX

Dubina (u cm)

MIN MAX

LCD ekran

Širina (u cm)

MIN MAX

Visina (u cm)

MIN MAX

Klavijature

(3 proizvoda)

Jesu li instrumenti s klavijaturama tvoj najdraži tip instrumenata? Skoro svatko, tko je ikada, barem minimalno sudjelovao u stvaranju glazbe je sigurno udario kakvu crnu ili bijelu tipku. Ako ti je stvaranje glazbe na taj način priraslo srcu, pogledaj bogatu ponudu različitih klavijatura među kojima ćeš već prije kupnje naći pravu za sebe.

Možeš birati između klavijatura odnosno sintisajzera, pianina, digitalnih pianina i midi kontrolera.

Jedan od najraširenijih instrumenata s klavijaturama je sintesajzer koji s pomoću elektronskih veza zvukove proizvodi elektronski. Napravljen je od plastičnog okvira u unutrašnjosti kojeg se nalazi strujni krug, vanjski dio sastavljaju crne i bijele tipke koje su razvrstane po određenom redu.

Pianino je zapravo manji klavir pri kojem su žice okrenute vertikalno. Neophodan je prateći instrument za puhačke instrumente, gudala i vokal, koristiti ga možeš i za sviranje remekdjela Bacha, Mozarta, Beethovena, Schumanna i drugih.

Po zvuku mu je sličan digitalni pianino koji ima neke praktične prednosti. Nema, naime, žica te mu zato nije potrebno namještanje, a nudi više zvukova od običnog, većina modela je manja i jeftinija te na njega možeš priključiti slušalice.

Na raspolaganju su različiti modeli midi kontrolora s pomoću kojih možeš realizirati svoje ideje i skladbe, bilo živo ili u studiju.

Prilikom odluke kupnje pianina budi pažljiv sa razlikom između običnog i digitalnog. Obični proizvode bolju kvalitetu zvuka, no digitalni ti nudi više prednosti koje su navede gore u tekstu.

Prikaži više
Savjeti 0
3 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka