Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Originalan / kompatibilan bubanj

Za pisače

Bubanj u boji

Za model pisača

Bubnjevi

(29 proizvoda)

Kupujete novi bubanj za laserski printer, jer kvaliteta ispisa više nije prihvatljiva? Da bi se izbjegla pogrešna kupovina prije naručivanja provjerite raznoliku paletu bubnjeva, usporedite ih s drugima i pronađite najbolji proizvod za sebe.

Bubanj za laserski pisač možete izabrati s obzirom na marku pisača koji imate, ali isto tako da li je bubanj original ili zamjenski i prema nekim drugim svojstvima.

Laserski pisači su sastavljeni od mnogo dijelova, bubanj je središnji dio tih naprednih uređaja za ispis, njegova uloga je prijenos slike ili teksta na papiru. Bubanj laserskog pisača je pokriven materijalom osjetljivim na svijetlo na kojeg djeluje laser negativnog naboja. Cilindar zatim kazetu s pozitivnim nabojem nanosi na površinu bubnja, ali je zadržana samo u onim područjima na bubnju gdje ima negativnog naboja. Drugim riječima, toner se prikazuje samo tamo gdje je laser ranije osvijetlio bubanj.

Ako ne znate točno što je u pisaču toner, a što bubanj, bubanj lako prepoznaš jer izgleda kao dugačak cilindar i u većini slučajeva je zelene boje. Površina cilindra ne smiju se izlagati intenzivnom svjetlu, jer je vrlo osjetljiva.

Većina laserskih pisača imaju zasebne utora za instaliranje bubnja i tonera, dok kod nekih toner i bubanj dolaze u jednom setu. Ostali pisači imaju bubanj u kompletu sa tonerom, te je kod njih potrebno mijenjati cijeli komplet. Zato je prije kupovine jako bitno da znate točno kakav sustav koristi vaš pisač.

Prikaži više
Savjeti 0
29 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka