Roštilji

(64 proizvoda)

Kupuješ novi roštilj za nezaboravne piknike u intimnoj atmosferi svog vrta? Sama pomisao na ovu kategoriju priziva sjećanje na miris pravog sočnog odreska, miris prženog povrća ili hrskavo pečenu ribu. Prije kupnje provjeri sve uređaje s kojima možeš zamišljenu ukusnu hranu provesti u stvarnost. U kategoriji roštilja i ostale opreme možeš birati između električnih ili stolnih roštilja, plinskih roštilja, vrtnih roštilja, a ako voliš blagu aromu dima onda je savršen izbor za tebe roštilj na ugljen. Ne zaboravi na pribor - sve od dodatne opreme pa do cijevi za plin ili goriva.

Električni roštilji su različitih dimenzija i snage o kojoj ovisi maksimalna temperatura pečenja. Oni su idealni za pečenje mesa i povrća, a odlikuje ih jednostavnost korištenja i čišćenja. Među električnim roštiljima možeš pronaći roštilj za kuhanje ili pečenje, koji je odličan za pripremu toplih sendviča, mesa ili povrća, s njim možeš pripremiti posebno zdravu hranu jer mast za vrijeme kuhanja odvaja u zasebnu posudu. Tu je i japanski roštilj od brušenog nehrđajućeg čelika.

Ponuda plinskih roštilja je najrazličitija. Oni su pogodni za korištenje na otvorenom, pa su nepogrešiva oprema za ljetne piknike. Među proizvodima možeš pronaći roštilje s različitim brojem plamenika, neki imaju noge, drugi su bez nogu, te su stoga pogodni za postavljanje na stol. Oni mogu biti opremljeni s kotačima za lako pomicanje, pa tako za zahtjevnije, postoje i roštilji s kotačima sa pločom ili rešetkom, poklopcem i velikim prostorom za spremanje pomagala.

Voliš klasika i preferiraš roštilj na ugljen? Bez brige, takvih imamo mnogo u ponudi! Da bi izbor bio jednostavan, pripremili smo ti različite vrste roštilja na ugljen, koji se međusobno razlikuju s obzirom na dimenzije, cijene i materijal. Neki roštilji stoje na visokim metalnim nogama, s kojima se može dalje regulirati visina. Da bi tvoja odluka bila dobra, preporučamo ti da prvo pažljivo pregledaš kompletnu ponudu, a zatim odlučiš o optimalnoj kupovini.

Prikaži više
Savjeti 0
64 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka