Bijela tehnika

Bijela tehnika

Kupovina bijele tehnike za mnoga kućanstva predstavlja velik zalogaj, zato ti preporučujem da prije kupnje bijele tehnike dobro pogledaš i provjeriš sve ponude koje možeš pronaći na internetu. Na Idealno.ba možeš naći najveću ponudu hladnjaka, zamrzivača, perilica i sušilica rublja, ploča za kuhanje, štednjaka, kuhinjskih napa, mikrovalnih pećnica, pa sve do perilice posuđa. Savjetujemo ti da pogledaš cijene i karakteristike svakog pojedinog proizvoda i tako se odlučiš za najbolju kupovinu.

U širokoj ponudi hladnjaka biraj između onih koji imaju zamrzivač, ali može odabrati i onaj koji nema zamrzivač. Prije nego što se odlučiš kakav hladnjak želiš, važno je razmisliti o tome koliko velik zamrzivač ti je potreban. Ako zamrzavanje često koristiš, bolje je da se odlučiš za kupnju zamrzivač posebno. Kod kupnje je također vrlo važna sama veličina hladnjaka odnosno njegov volumen, vrlo važan čimbenik kod izbora je i energetski razred i godišnja potrošnja električne energije. Obično su uređaji koji troše manje struje, skuplji, ali se taj novac vrati kasnije, nakon što uštediš na računima za struju. Možeš birati između priznatih marki kao što su Bosch, Candy, Electrolux, Siemens, Zanussi, Gorenje i sve popularnije marke BEKO.

Želiš sebi olakšati čišćenje, pranje i sušenje rublja? Onda je poželjno da obaviš kupnju odgovarajućeg stroja za pranje rublja, sušilice ili sušilice-perilice u jednom. Najviše poznati proizvođači su svakako Candy, Bosch, Gorenje i drugi, a njihova svrha je pružiti najučinkovitije pranje odjeće. Postoji šest razreda energetske učinkovitosti, a razlikuju se po broju okretaja centrifuge. Također možeš naći perilice rublja koje imaju ugrađenu sušilicu. Ako tvoj uređaj nema tu značajku, imaš cijeli niz sušilica u koja jednostavno ubaciš odjeću i ona se bez problema osuši. Na taj način izbjegavaš dugotrajno sušenje na suncu, pa tvoja odjeću u sušilici ne blijedi tako puno.

Da bi oprema bila potpuna, pobrini se za prikladnu opremu za kuhanje. Među proizvodima koje možeš birati su ploče za kuhanje, setovi za kuhanje, kuhinjske nape, mikrovalne pećnice, mini pećnice, štednjaci i ugradbene pećnice. Među štednjacima su dostupni oni sa indukcijskim i keramičkim pločama za kuhanje i štednjaci s plinskih kuhalima ili kao kompleti ploče i ugradbene pećnice različitih snaga, energetskih razred i dimenzija. Važno je da pri odabiru provjeriš volumen, snagu pečenja ili odmrzavanje i druge roštilj opcije koje ti omogućuju povremeno pečenje kao u mikrovalnoj pećnici. Da ti pranje suđa nakon kuhanja ne bi bilo previše teško, preporučamo ti da provjeriš brojnu ponudu perilica za posuđe!

Prikaži više
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka