Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Klamerica

(7 proizvoda)

Želiš da ti listovi papira više nikad ne padnu na pod? To se najčešće dogodi onda kad ne treba: pred profesorom kod kojeg imaš ispit, na bitnom sastanku ili na intervju. Da bi unaprijed izbjegao takve situacije pogledaj raznoliku ponudu kvalitetnih klamerica i izaberi onu s kojom ćeš brzo i učinkovito raditi.

S različitim modelima klamerica možeš zaklamati različit broj listova papira i upravo je taj podatak važan kod odabira pravog modela. Ponuda je široka i zato prije kupnje dobro razmisli i međusobno usporedi klamerice. Moraš znati koliku količinu listova ćeš spajati i koliko često pa na temelju toga odaberi model.

Klamanje papira se najlakše i najbrže radi električnim klamericama koje rade na struju ili na baterije, no najčešće su ručne klamerice za čije korištenje koristimo vlastitu snagu. Ako klamericu koristite svaki dan i na velikom broju papira, prikladnija će vam biti električna ili baterijska od ručne klamerice.

Ako se ipak odlučite na kupovinu ručne klamerice, razmislite i o obliku modela: najbolje su one ergonomski oblikovane s kojima je klamanje jednostavno i lako.

Prikaži više
Savjeti 0
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka