Dječja kozmetika

(215 proizvoda)

Svaki je roditelj uvjeren u to koliko je važna njega dječje kože neposredno nakon rođenja djeteta ali i kasnije u prvim godinama djetetova života. Obrambena funkcija dječje kože je iznimno važna u mjesecima kada je koža novorođenčeta najranjivija i najosjetljivija. Kako izborom kozmetičkih preparata ne bismo djeci nanijeli više štete nego koristi, pripazi da odabereš prikladnu dječju kozmetiku koja je svojim sastavom prilagođena najmlađima. U ovoj ćete kategoriji naći različite vrste dječjih šampona, sapuna, krema i druge važne i potrebne proizvode dječje kozmetike.

Za dječju kozmetiku je iznimno važno to da je dermatološki provjerena, razvijena u suradnji s pedijatrima, odnosno prilagođena najmlađima koji su posebno ranjivi. U ponudi možeš pronaći organsku kozmetiku i kozmetiku za osjetljivu kožu koja je namijenjena onima koji imaju najviše kozmetičko – zdravstvenih zahtjeva. Preporučljivo je dijete kupati sapunima i kupkama koje ne sadrže parabene, parfeme ili druge štetne sastojke koji su česti u kozmetici za odrasle. Važno je i da proizvodi imaju neutralan ph i da su hipoalergeni. U kupke možemo dodati nekoliko kapi dječjeg ulja. Nakon kupanja slijedi upotreba krema za tijelo, masti i gelova. U ponudi ćeš naći proizvode koji osim kože ne škode ni osjetljivim očima.

Osim gore opisanih proizvoda, u ovoj kategoriji potraži i pudere za zaštitu dječje guze, masti za kožu, mlijeka za čišćenje i gelova pa i proizvoda namijenjenih starijoj djeci. Važna je njega zubiju pa u ponudi ove kategorije potraži dječje četkice i paste za zube. Zubne četkice za klince prilagođene su svojom veličinom mliječnim zubićima, meke su i uglavnom maju vesele šarene motive koje klinci obožavaju. Prije svake kupovine provjeri cijelu ponudu kako bi izbor odgovarajućih proizvoda bio jednostavan i lak.

Prikaži više
Savjeti 0
215 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka