Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Full duplex način rada

Broj portova

MIN MAX

Autodetekcija "Duplex" povezivanja

Težina (kg)

MIN MAX

Switchevi

(141 proizvod)

Želiš li povećati kućnu ili poslovnu mrežu i nadograditi prijenosnu moć? Pogledaj široku ponudu naprava koje će ti pomoći u naumu.

Switch ili prekidač je uređaj s većim brojem mrežnih priključaka i djeluje na jednom od slojeva podatkovne veze. Switchevi su namijenjeni prijenosu signala na izlaze koji onda omogućuju prijenos do ciljanog sistema. Pronaći ćeš naprave s više ili manje izlaza, a tvoj je odabir u potpunosti ovisan o tvojim osobnim željama.

Neki modeli djeluju po principu Plug&Play i tako onemogućuju postavljanje parametara djelovanja korisniku, dok neki nude samostalno prepoznavanje kabela prilikom uključivanja ili prepoznavanje »Duplex« načina povezivanja. Prije odluke dobro provjeri dodatne karakteristike koje su ti važne, primjerice sistem napajanja i trajanje garancije.

U ponudi su switchevi raznih proizvođača kao što su D-Link, TP-Link ili HP. Postoje prekidači s minimalno 5 izlaza, a oni profesionalniji omogućuju priključak čak 24 sistema. Najčešći je tip izlaza RJ-45, a naći ćeš i izlaze za povezivanje s mrežnim kabelima Cat. 5. Moć prijenosa je uglavnom 1000 Mb/s ili 10/100/1000 Mb/s, a određeni modeli nude različite kapacitete, npr. 10 Gb/s.

Možeš potražiti naprave koje podupiru Auto-negotiation prepoznavanje kabela odnosno brzinu priključene naprave te na taj način smanjuju korištenje energije. Ukoliko razmišljaš zeleno, možeš uštedjeti energiju s izborom upravo tog prekidača koji nudi automatsko isključivanje. Neki proizvodi sadrže utor za proširenje koji omogućuje instalaciju dodatnih modula, a za ljubitelje estetike tu je proizvođač LinkSys koji drži do lijepog izgleda svojih proizvoda.

Prikaži više
Savjeti 0
141 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka