Psi

(191 proizvod)

Namjeravaš nabaviti psa, ali ne znaš što ti je potrebno? Imaš kod kuće lijepog dlakavog ljubimca i kupuješ novu opremu? Na tržištu postoji mnogo različitih proizvoda koji omogućavaju zdrav i ugodan život ovih najmanjih životinja, među kojima je teško pronaći one prave. Da bi izbor bio jednostavan, provjeri prije kupnje zanimljivu ponudu opreme za pse i nađi pravu stvar za sebe. Oprema za pse uključuje sve, od hrane, poslastica i vitamina do kaveza, kućica, kreveta, proizvoda za njegu i higijenu, ovratnika i uzica, odjeće i igračaka za pse.

Da bi pas bio zdrav i u dobrom fizičkom stanju, potrebna mu je kvalitetna prehrane. Možeš odabrati konzerviranu hranu, brikete i poslastice i razne dodatne vitamine. Odabrana hrana mora sadržavati sve potrebne tvari (ugljikohidrate, masti, proteine, minerale, vitamine) i mora biti prikladna za odabranu pasminu psa. Provjeri posebno da hrana ne sadrži štetne sintetske tvari, jer o tome uvelike ovisi životni vijek psa. Možeš odabrati mokru hranu, suhu hranu i kombinaciju jednog i drugog.

Jedni od glavnih dijelova opreme za psa su svakako ovratnici i uzice, što treba imati svaki vlasnik, koji svog četveronožnog prijatelja vodu u šetnju. Možeš birati između standardnih ogrlica, plašt i povodac, te namjenske ogrlice koje služe protiv lajanja ili one koji odbija štetočine i parazite. Tu možeš naći i raznu odjeću za pse koja je nedavno vrlo popularna. Na raspolaganju ti je i odjeća s praktičnom funkcijom (grijanje u hladnim uvjetima, hlađenje ljeti) i odjeća u koju oblačiš svog ljubimca zbog ljepšeg izgleda.

U slučaju da se pas može kretati slobodno vani, moraš odabrati prikladnu kućicu. Ona mora pružiti zaštitu od raznih vremenskih uvjeta (sunce, kiše, snijega, vjetra) i drugih vanjskih utjecaja, a mora biti i jednostavna za održavanje i čišćenje. Kada je potrebno psa negdje povesti, dobro će ti doći transporter. Odabrani kavez mora biti izrađen od čvrstog materijala, omogućavati potrebnu ventilaciju, ali također mora imati mjesto gdje možeš objesiti spremnik za vodu.

Među proizvodima za njegu i higijenu možeš pronaći razne aparate za šišanje, kliješta za kandže, četke i češljeve, šampone, sredstva za uklanjanje nametnika. Svaki vlasnik mora dobro paziti na svog ljubimca, tako da prilikom odabira proizvoda za njegu psa obrati posebnu pozornost. Kućnom ljubimcu možeš uljepšati svakodnevni život kupnjom pasjeg kreveta ili madraca. Možeš odabrati tapeciranu mekanu košaru, gdje se pas odmara ili svestran vodootporan krevet, koji se može koristiti bilo gdje vani, čak i u vlažnim vremenskim uvjetima. To bi psu život bio još ljepši, preporučamo ti da kupiš pseće igračke, kao što su razne lopte, užad, plišane igračke, frizbije i sl.

Prikaži više
191 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Postoje li univerzalna pravila za izbor hrane za pse? Nažalost ne, jer naši četveronožni prijatelji se međusobno razl...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka