Kupaonice

(768 proizvoda)

Da li si u procesu kupovine kupaonskog namještaja? Kupaona predstavlja kombinaciju upotrebljivosti i opuštanja, jer je to prostor gdje se možeš opustiti nakon napornog dana. Da bi ti kupovina bila lakša, prvo provjeri široku ponudu kupaonskog namještaja, međusobno usporedi različite proizvode i pojednostavi odluku!

Kategorija kupaonskog namještaja sadrži kupaonsku galanteriju, slavine, kupaonske ormariće, kupaonske elemente i saune. U galanteriji možeš pronaći ogledala, stalke, dozere, zavjese, police, wc četke, držače i ostalu sličnu robu.

Kupaonski sastavi obično uključuju ogledalo, lavandin i jedan ili više ormarića (donji ormarić, zidni ormarići), a može uključivati i osvjetljenje, prekidače i električnu utičnicu. Cijena kupaonskih sastava zavisi od broja elemenata od kojih je sastavljen, a njihova prednost je da nije potrebno obraćati pažnju na svaki pojedinačni element, kao prilikom kupovine svakog elementa posebno. Prije kupovine ne zaboravi provjeriti dimenzije pojedinačnih elemenata sastava, uključujući i slavinu i vrstu njene montaže.

Umjesto kompleta možeš se odlučiti i za kupovinu jednog ili više pojedinačnih ormarića. Pri tom je potrebno paziti na dimenziju ormarića, koji mora odgovarati rasporedu ostalih elemenata u kupaoni, a ne zaboravi ni provjeriti da li sadrži ogledalo, lampe, utičnice i prekidač, koji će ti dobro doći kada koristiš različite uređaje za njegu tijela.

Izuzetno važan dio kupaonske opreme su i slavine. Kvalitetna slavina ti osigurava potrebnu udobnost u kupaoni. Prilikom izbora moraš uzeti u obzir karakteristike – od dolaznog pritiska vode do načina pripreme tople vode i same dužine slavine. Ovisno o stilu, u ponudi su ti rustikalne, klasične i moderne, a ovisno o vrsti tu su jednoručne, termostatske i elektronske.

Među kupaonskim dodacima možeš pronaći brojne praktične proizvode, koji ti olakšavaju svakodnevne poslove u kupaoni. Bez obzira na to, kakve elemente kupaonskog namještaja biraš, trebalo bi obratiti pažnju na kvalitetu, naročito za stvari koje se koriste svakodnevno. Pored toga, izabrani proizvodi trebaju biti skladni, da bi u kupaoni svakodnevno bilo slobodnog prostora.

Prikaži više
Savjeti 0
768 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka