Papir

(37 proizvoda)

Možda ti nije bilo poznato da je papir izumljen u Kini prije približno 2000 godina, ali zasigurno znaš da mu je namjena šarolika i da je neizostavan unatoč sveopćoj digitalizaciji.

Bez obzira radi li se o jednostavnoj uredskoj upotrebi običnih bijelih listova ili umjetničkom stvaranju, tiskanju fotografija, slanju pisama ili zabilježavanju sitnica, bez papira zasigurno ne možete. Prije kupovine provjerite raznolik izbor proizvoda u kategoriji i olakšajte odluku.

U kategoriji Papir možeš pronaći pakete bijelih listova A4 formata, koji su obavezna oprema svakog vlasnika printera. Dostupne su i role papira za printanje računa ili ispisaka na telefaksu te samoljepivi papirići u kockama za sitne zabilješke. One su dostupne u spirali ili u klasičnoj kocki te u bijeloj ili drugim bojama.

Možeš potražiti papir koji je namijenjen za ovitke CD-ova ili samoljepljivi papir u roli s razdjelnikom. Zasigurno vam se isplati pregledati ponudu papira za dvostrano printanje za čestitke, šaroliku paletu višenamjenskog papira u boji, obojanog kartona ili papira s različitim uzorcima. Oduševit će te i široka ponuda foto papira, namijenjenog kućnom printanju fotografija u kojoj možeš naći i papir namijenjen ispisu sa laserskog pisača.

Možeš birati među artiklima različitih proizvođača, kao što su Xerox, Classic, Paperline, Cannon, HP i sl. S obzirom na raznolikost proizvoda, razlikuju se i cijene – list kartona u boji formata B1 možeš dobiti već za manje od 4 kune, dok za dobar foto papir možeš platiti i nekoliko tisuća kuna.

Prikaži više
Savjeti 0
37 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka