Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Boja

Sjenila / rumenila

(11 proizvoda)

Tražite novo sjenilo za oči koje biste nosili u nekoj posebnoj prilici ili ono za svakodnevni make-up? Možda kupujete rumenilo za lice kako biste postigli zdrav i svjež izgled tena? U svakom slučaju, preporučamo vam da prije kupovine provjerite ponudu u kategoriji Sjenila / rumenila i usporedite različite proizvođače i cijene.

U kategoriji Sjenila / rumenila proizvode možete filtrirati s obzirom na vrstu, dakle, sjenilo ili rumenilo, te s obzirom na proizvođača i raspon cijene koju ste spremni platiti za svaki od tih proizvoda.

Oči su jedno od najupečatljivijih obilježja našeg lica pa je važno pogoditi nijansu sjenila koje će očima dati poseban čar. Ako razmišljate o pravoj nijansi sjenila, u obzir uzmite boju očiju, kose i nijansu svog tena. Primjerice, uz smeđe oči lijepo će pristajati sjenilo u raznim bojama od ljubičaste, zelene, plave, srebrne i zlatne ili neutralnijih bež i smeđih nijansi. Plavim očima pristaju narančasti, smeđi, tirkizni i ružičasti tonovi, ali i neke neutralnije nijanse poput bijele, sive ili čokoladno smeđe boje.

Zelenim očima pristajat će bež, zelene, ljubičaste, ružičaste, sive i koraljne nijanse. Izbor sjenila uvelike ovisi i o prirodnoj nijansi tena: žene svjetlije puti trebale bi izbjegavati tamne nijanse, odnosno bolje će im pristajati sjenila u nježnijim bojama poput zelene, ružičaste i zlatne te nježni zemljani tonovi. Tamnijoj puti pristaju i žarke boje poput metalik zlatne ili ljubičaste.

Ako kupujete rumenilo, trebali biste oprezno izabrati nijansu, posebno ako želite njime postići svježi, nenapadni izgled. Najbolje bi bilo izabrati rumenilo najsličnije nijansi vaše kože. Svjetlijoj puti pristaju razne nijanse breskve, a u slučaju maslinaste puti najbolje je izabrati rumenila u bakrenim nijansama.

Prikaži više
Savjeti 0
11 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka