Potraži među prikazanim proizvodima

Slastice i kolači

(10 proizvoda)

Kupuješ slatke namirnice da bi bilo nešto slatkog pri ruci doma, ali ne znaš što izabrati? Namjeravaš bližnjima pokloniti slatko iznenađenje? Među slatkišima je uvijek moguće naći nešto za svakoga. Da bi olakšao odluku prvo pregledaj različite proizvode koji su na raspolaganju na tržištu.

U kategoriji slastica i kolača naći ćeš različite prirodne zaslađivače koji ne sadrže šećer, bombonjere, smjese za vruću čokoladu, mliječne i tamne vrste čokolade, veganske čokolade, bio kekse, dijetne namirnice, bombone, energetske pločice itd.

Različiti zaslađivači koji su napravljeni od prirodnih biljnih sastojaka nemaju umjetnih šećera. Primjereni su za dijabetičare i sve ostale koji žele na svakodnevnoj razini brinuti za zdraviji životni stil. Ti su zaslađivači bogati hranjivim tvarima i primjereni za korištenje u slasticama, marmeladama, pićima i u kuhanju.

Dijetetske namirnice u obliku različitih shakeova su popularna kod onih koji žele smanjiti svoju tjelesnu težinu te kod onih koji se bave sportom i tome prilagođavaju prehranu. Na raspolaganju su u različitim okusima, najčešći su vanilija i čokolada.

Zdraviju verziju slatkih namirnica predstavljaju različite energetske pločice i pločice od bjelančevina koje nude osjećaj sitosti, a sadrže hranjive tvari i malo masti. U ovoj ćeš kategoriji naći i bio kekse koji su zdravija alternativa klasičnim keksima napravljenim od bijelog brašna.

Možeš birati i među različitim vrstama obične čokolade i vruće čokolade, bombonjeri, bombona itd. Bez obzira na to za koju slasticu ćeš se odlučiti je vrlo bitna umjerenost.

Prikaži više
Savjeti 0
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka