Dječja vozila

(51 proizvod)

U kućnom pisaču u najgorem trenutku vam je nestalo tinte i trebate novu? Možda kupujete novi toner ili bubanj za laserski pisač u uredu. Ako svaki dan puno printate, ne bi vam se smjelo dogoditi da ostanete bez tinte ili tonera, a ponuda na tržištu je raznolika i odabir je sve samo ne jednostavan. Kako ne biste pogriješili, prije kupovine, usporedite razne modele i pronađite upravo onaj koji vam treba.

U kategoriji Tinte i toneri na raspolaganju imate bubnjeve, tinte, tonere i trake. Odabrani spremnik mora odgovarati vašem pisaču, pa tako imate na raspolaganju one u boji ili crne. S obzirom da pisači obično zahtijevaju dvije ili više različite tinte, njihove cijene nisu niske, pokušajte proći što jeftinije možete. Jedan spremnik s crnom tintom je obično dovoljan za 800 stranica, u boji i oko 300. Tinte lako odabereš s obzirom na proizvođača, ovisno o tome koji pisač imate, te isto tako možete odabrati orginalnu ili zamjensku tintu.

Toneri se koriste u laserskim pisačima i zapravo su neka vrsta većeg tinte dizajniran za napredni tisak. Prednost kod tonera je ta što možete lako nadopuniti prah kada se isprazni pa onda vijek trajanja jednog tonera može biti i nekoliko godina. Ako imate laserski pisač, lako se može dogoditi da morate kupiti novi bubanj, koji služi za prijenos tonera na papir. Prije toga prvo pogledajte koji tip pisača imate, jer neki pisači imaju posebni utor za bubanj i toner, a kod nekih to dolazi u kompletu.

U istoj kategoriji su dostupne još trake za matrični pisač, koje su znatno jeftinije od tinte i tonera, što ih čini dobrom alternativom u slučaju da kvaliteta ispisa nije toliko važna.

Prikaži više
Savjeti 0
51 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka